Aktywne Wpisy
b_oski +51
niewiemjakiwybrac +233
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
To jak nie macie zamiaru bulić za jedyną nowinkę nowej wersji, którą jest AI to dajcie sobie spokój bo już w 2025 ma to być subskrypcja ¯\(ツ)/¯
#samsung #elektronika #smartfon #telefony
Komentarz usunięty przez autora
@Zamaloczasunalogin: s23 oczywiście, aparaty te same tylko w s24 procek gorszy
Nawiązując do @dumelosw - niby ten nowy exynos wypada lepiej z 10 rdzeniami (~8-10%), ale patrząc na prawie bezużyteczne w tym wydaniu AI (i aktualizacje, które s23 i tak ma dostać) i zwiększenie baterii o marne 100mAh kiedy SnapDragon jest dużo fajniejszy ja bym brał S23.
Taką samą miałem zagwozdkę i chyba tak sam zrobię, a przesiadam się z ... A5 2017
@farew3Ell: Jak to exynos - wypada najlepiej w oficjalnych benchmarkach opublikowanych przed premierą telefonów i przed stress-testami użytkowników
@Zamaloczasunalogin:
Chyba żaden z nich - właśnie wróciłem z media marktu i słabo to wygląda. Porównałem na żywo z lexciwym już S10 i to jakaś masakra jakby te telefony były zrobione z plastiku refub przez księgowych, takie lekkie i wgle bez klasy. To sprawiało wrażenie jak stare Xiaomi, widziałem że iPhone też jakiś taki gorszy w odczuciu ale i tak jeszcze lepiej niż te nowe Samsungi. W skrócie co się dowiedziałem względem S10:
- zamiast wysokiej jakości szkło hartowane na tyle zrezygnowali z tego
- dali tańszy wyświetlacz z ramkami - nie te bazramkowy z