Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

- Czy uwazacie ze poprzedni kucharze dobrze robili dosypujac trutki na szczury do ciasta?
- uwazamy ze ciasto powinno sie robic dobrze
To że czegoś nie chcą podczas gdy inne partie chcą, np. sprowadzać inżynierów za afryki, rozdawnictwa, samowolki prawnej, to wydaje mi się ok (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
- chcą dobrowolnego wyboru opieki zdrowotnej, jak w Szwajcarii, nfz przez bycie "monopolistą" nie działa optymalnie
- chcą odrzucenie polityki klimatycznej UE
- chcą rozwinięcia polskiego przemysłu
Mateusza Jakuba Morawieckiego
źródło: Screenshot 2024-01-18 at 12.02.47
Pobierz@NewBlueSky: Faktycznie, intronizacja Chrystusa, przymusowy pobór, więzienie za aborcję, zakaz pracy w sądach dla pogan to mocno unikalny program.
@Fytyny93: Co wyszło inaczej, niż oczekiwaliśmy? PO od początku zabrało się mocno do pracy i naprawia państwo po PiSie, natomiast Konfederacja wzięła się za obronę PiSu.
Wy funkcjonariusze i platne trolle jesteście najzabawniejsi.
@NewBlueSky: Dlaczego mam linkować do programu, skoro sam lider Konfederacji powiedział niedawno
Gwóźdź w mózgu
Jakbym zebrał wszystkie wypowiedzi dowolnego nieobiektywisty to też bym mógł tworzyć manipulacje tego typu. Ale nie ma to żadnego sensu.
Nie pytam o wypowiedzi czy publicznie głoszone poglady. Prawdziwe zdanie politycy okazują jedynie podczas glosowan w sejmie, to co mówią to manipulacje. Tylko test typu na jaka ustawe glosuje ktos pokazuje co znaczy. Np ktos