Aktywne Wpisy

tojapaweu +217
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
26 dni urlopu w Polsce to żart xD Przychodzi sezon letni i nagle tutaj Zdzisia nie ma 2 tygodnie, Ani 3 tygodnie, Basi nawet cały miesiąc (bo jeszcze przechodzi niewykorzystany xDD). Następnie ci sami ludzi biorą sobie jakieś dni wolne w majówki, na żądanie bo ktoś pochlał czy chce sobie jechać do energylandi w środku tygodnia. Jak w tym kraju ma być dobrze skoro ludzi nie ma w pracy praktycznie? Co chwila

Konfederacja: NIEEEE TAK NIE WOLNO ŁAMANIE REGULAMINU PAŃSTWA PIEKARSKIEGO
@tusk: Naprawia wprowadzając anarchię prawną, to że oni powprowadzają tam "swoich" nie znaczy że coś naprawiają. Potrzebne jest powołanie na nowo SN, TK a do tego potrzebny jest jakiś konsensus by móc poprawić konstytucje i zażegnać ten spór raz na zawsze. Swoich sędziów nie powinno mieć ani PO ani PIS ani Konfederacja ani Lewica ani żadna opcja polityczna.
@Redicle: Ale panie redaktorze, ja bym chciał jednak porozmawiać o konkretach, a nie pomysłach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmiana kontekstu to manipulacja. Jesli nie umiesz w logike czy obiektywizm to nie zdziwię się jeśli tego nie rozumiesz.
Nie rozumiem z czym ty chcesz tu walczyc. Rozumiem, ze na sile budujesz na cos narracje. Ale co ty próbujesz przekazać mi - obiketywiscie? Myslisz, ze interesuja mnie twoje narracje czy manipulacje? Ja tu przychodzę wyjaśniać populistow i platnych trolli.
@tusk:
... za sprawą łyżki talmudyczno-satanistycznego dziegciu, którą to łyżkę szanowna wysoka izba ochoczo do ciasta dodała
@NewBlueSky: Jeżeli przekładasz swoją definicję programu (jako plik pdf wrzucony na stronę partii) na moją wypowiedź to tak, według ciebie kłamałem. Ja miałem na myśli program działania.
Wyobraz sobie, ze wszyscy populisci z tuskiem na czele (wymieniam go tylko z uwagi na twoj nick), ktorzy brsli udzial w więcej niz jednych wyborsch, a co gorsze byli juz o wladzy,
źródło: rzgIrCtf1zGEOkcPq2NJ6Ao8Muqpq3SG6XcROgWPKchp1WH_wR4B4c5HPKD8r6p__iv-MyZmYm6CtN0j8XTZi0B285_e-SSeUP6Y
Pobierzźródło: temp_file9105015495738455892
Pobierz