Aktywne Wpisy
WielkiNos +241
To chyba ta słynna "randka inflacyjna", która polega na umawianiu się z facetami na randki tylko po to żeby się najadać na ich koszt.
#p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
To oni napędzają zło tego świata.
#pracait #korposwiat #bekazlewactwa #programista15k #warszawa #wroclaw #krakow #lewica #feminizm #bananoweoskarki #redpill #blackpill #takaprawda
@WyjmijKija: mamy pierwszy przykład tego absolutnego oderwania od rzeczywistości o którym autor postu napisał. 15k to BARDZO DUŻA kasa, jak się nie traci jej na gadżety i "podróże" czyli generalnie marnotrawienie zasobów w celu pokazania swojej próżności i roszczeniowości, z której miastowi słyna
@Nowystaryziel: Możesz zdefiniować poglądy lewicowe? Bo ja jestem wyzywany od lewaków gdy mam wdupie kto co robi z kim w łóżku. Albo jak jestem przeciwnikiem przymusu urodzenia dziecka, które nie przeżyje dobry ale za to może zabić swoją matkę, która ma już trójkę dzieci.
No bo jeśli mówisz o pracy i utrzymywaniu się samodzielnie to raczej prawaki głosujące
@Ynfluencer: Mylisz pojęcia. Kawiorowa lewica to dawne elity partyjne (PZPR - SLD), które na państwowym podorabiały się dworków szlacheckich i tuzina apartamentów a nie jakieś Julki pracujące w korpo za 2 średnie krajowe.
@justBrowsin: 15k to jest bardzo daleko od bardzo dużej kasy
Znamienne, że najbardziej o cudze pieniądze płacze prawaki, how ironic xD
Nieroby z korpo pogodzą się z nierobami smierdzielami z magazynu, gdzieś w okopie niedaleko Giżycka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora