Aktywne Wpisy
Angmac +308
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +224
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
To oni napędzają zło tego świata.
#pracait #korposwiat #bekazlewactwa #programista15k #warszawa #wroclaw #krakow #lewica #feminizm #bananoweoskarki #redpill #blackpill #takaprawda
wojny dawno nie było
dobre czasy tworzą słabych a konsekwencją tego są wojny które przetrwają silni ludzie (słabi po prostu umierają)
i to jest znane nam kółeczko
Poglądy lewicowe u młodzieży kończą się gdy zaczynają pracować i utrzymywać się samodzielnie.
@Nowystaryziel: wystarczy poparzec ile to juz bylo skandali z mobbingiem i wyzyskiem pracowników w vege knajpach. Nawet sama partia Lewica zatrudnia ludzi na śmieciówkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przemawia przez ciebie typowa polska zazdrosc
@Ynfluencer: to raczej nie lewica skoro zarabia 15k
Ja znam różnych ludzi, chociażby ja pochodzę z małego miasteczka, z klasy robotniczej, ale z-----------m całe życie, żeby mieć kasę na wycieczki i ajfona. Płacę wszystkie podatki, prowadzę małą firmę, wspieram fundacje i głosuje na Raklem. Z Korwina wyrosłem jakieś 15 lat temu.
@Nowystaryziel: czy ja wiem, wtedy często następuje radykalizacja - bo to przecież zły przedsiębiorca tak mało płaci, mieszkanie prawem nie towarem, gdzie są owocowe czwartki i niebinarne wtorki etc.
@Nowystaryziel: Zabawne, bo to samo można powiedzieć o wolnorynkowych poglądach. Wchodzisz w dorosłość i okazuje się, że jednak nie jesteś wielkim biznesmenem tłumionym przez US, tylko pracujesz u Janusza i tak naprawdę żyjesz tylko dzięki temu, że kiedyś te złe lewaki wywalczyły Ci ograniczony do 8h czas pracy, wolne soboty i prawo do urlopu.
@Nowystaryziel: ale kończą się tylko w sferze gospodarczej czy w pozostałej też i zaczynają klepać pacierz i wpłacać na Rydzyka?
Komentarz usunięty przez autora