Aktywne Wpisy

Wontensso +330
Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierz
jacekparowka +162
daily reminder jaki należy mieć stosunek do pasożytów pcimbi0rców
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
#pracbaza #praca #korposwiat #psiembiorcy
źródło: bf9c688f2ba8e3cd9ee6a9d6657f0fc339251b079509a0998bf3d65781accd66
Pobierz

Mirki, co się odjaniepawliło z laptokiem:
1. Dwa dyski twarde: 1 SSD 1 HDD. Na SSD stoi windows 10 a na HDD stara partycja linuksowa (używałbym dalej, ale pakiet Adobe nie chodził dobrze, a muszę do pracy)
2. Myślę sformatuję ją wreszcie, bo mam gdzie backup zrobić, żeby wreszcie windows też widział tę partycję.
3. Rescatux wjeżdża rufusem na usb, bootuje, gparted, format partycji na ntfs, wszystko ładnie. Reset kompa
4. Po resecie kompa na windows nagle że internetu nie ma i włącz wifi (ręcznie). No to naciskam, ten myśli, przycisk się wyszarza i za chwilę nic się nie dzieje.
5. ipconfig /release daje picrel
6. Wybór wyłączenia wifi w biosie i włączenie go tam ponownie po resecie nic nie daje
7. Reset netsh winsock reset catalog / netsh int ipv4 reset reset.log / netsh int ipv6 reset reset.log też nic
8. Network sharing nigdy nie był włączony
9. Odznaczenie oszczędzania energii dla tej części nic nie daje.
Wygląda jakbym miał to fizycznie odłączone, a dosłownie nic nie ruszałem, sterowniki są. Naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi...
źródło: 2024_01_16_21_29_25_Window
Pobierz1. Czy nie ma jakiejś kombinacji klawiszy (Fn+cośtam) do wyłączania Wi-Fi?
2. Spróbuj wyłączyć laptopa, odłączyć go od prądu i wyjąć baterię. Czasem pomaga na niektóre problemy.
3. Czy w menadżerze urządzeń karta wygląda OK? Może usunięcie jej i reinstalacja sterowników coś da.
@fervi zaraz wrzucę ostatnie manjaro na usb i zobaczę czy widzi. Na razie screeny z dziennika zdarzeń i menago urzadzeń:
źródło: 2024-01-16 22_00_49-Window
Pobierzźródło: 2024-01-16 22_02_51-Window
Pobierzźródło: 2024-01-16 22_03_30-Window
Pobierzźródło: 2024-01-16 22_03_57-Window
PobierzOK rozwiązałem kwestię:
Zbootowałem manjaro xfce i manjaro widział sieci
wybrałem zamknięcie komputera a nie restart (czytałem na forach, że to może wpływać - w rescatuksie dałem restart)
zalogowałem się ponownie do windowsa i wszystko działa spoko, dziękuję za Wasz czas i uwagę