@KakaowyTaboret: Tego jest więcej. Ja mam hipotezę, że Szczecin nie istnieje. Wiadomo, że leży nad morzem, ale jak spojrzeć na mapę to nieprawda. Leży w jakimś kącie kraju, nigdzie nie po drodze, to i nikomu nie ma po co tam jechać, żeby się przekonać na własne oczy. I tak szczecińskie kłamstwo żyje i ma się dobrze.
@Alpharius: albo Suwałki, mówią wszyscy że to biegun zimna a czy w ogóle ktokolwiek tam był, ja nie byłem pan nie był, nikogo nie znam kto może potwierdzić istnienie tego miasta, to wszystko efekt mandeli.
Tego jest więcej. Ja mam hipotezę, że Szczecin nie istnieje. Wiadomo, że leży nad morzem, ale jak spojrzeć na mapę to nieprawda. Leży w jakimś kącie kraju, nigdzie nie po drodze, to i nikomu nie ma po co tam jechać, żeby się przekonać na własne oczy. I tak szczecińskie kłamstwo żyje i ma się dobrze.
@Alpharius: to skad jest paprykarz szczecinski? ja nigdy w szczecinie nie bylem, ale jednak ten
@KakaowyTaboret: Kielce nie istnieją. Każde mniejsze miasto wojewódzkie da się z czymś skojarzyć - Opole z Rodowicz, Białystok z Kononowiczem, Szczecin z paprykarzem, a Kielce? Potraficie sobie przypomnieć jakiś stojący tam budynek? Jaka jest najbardziej znana kielecka ulica? Jakiś słynny kielczanin poza Liroyem, który tak naprawdę jest z Buska-Zdroju? Słyszeliście kiedyś o jakiejś bitwie pod Kielcami, powstaniu kieleckim czy jakimkolwiek innym wydarzeniu historycznym w tym nieistniejącym mieście poza pogromem, który
@kfiatek_na_parapecie Szczecin na bank istnieje bo jadłem kiedyś na Centralnym w Warszawie pasztecika szczecińskiego. Zapamiętałem to doskonale: pasztecik był szczeciński, a nie warszawski.
@KakaowyTaboret ja niespodziewanie trafiłem kiedyś w trakcie realizacji projektu budowlanego do katowickiego urzędu, przyjęła mnie we antryju urzędniczka gryfno baba z familoka nic żech nie rozumioł co uno godo a wyglundała jak chłop.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: co_michaU_zrobiles_z_tym_portalem
PobierzWait a minute!
@Alpharius: to skad jest paprykarz szczecinski? ja nigdy w szczecinie nie bylem, ale jednak ten
Każde mniejsze miasto wojewódzkie da się z czymś skojarzyć - Opole z Rodowicz, Białystok z Kononowiczem, Szczecin z paprykarzem, a Kielce? Potraficie sobie przypomnieć jakiś stojący tam budynek? Jaka jest najbardziej znana kielecka ulica? Jakiś słynny kielczanin poza Liroyem, który tak naprawdę jest z Buska-Zdroju? Słyszeliście kiedyś o jakiejś bitwie pod Kielcami, powstaniu kieleckim czy jakimkolwiek innym wydarzeniu historycznym w tym nieistniejącym mieście poza pogromem, który
@kfiatek_na_parapecie: ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-16 231128
Pobierz