mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
23
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
wojtylak16
@mirko_anonim: szybko sie zorientowaleś, bęcwale
ja juz mialem takie przemyslenia na 16-17 lvlu i skutecznie z nich korzystalem i dzieki temu ruchalem se na potege i zawsze lądowalem na cztery lapy
8
antoni-lesniewski
@mirko_anonim: z takim podejściem skończysz równie samotnie jak większość świętych tagów.
6
aulus
@mirko_anonim: dobrym jest się tylko dla sprawdzonych przyjaciół i rodziny, reszta to biznes.
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Nie dziwię się, że doszedłeś do takich wniosków, ponieważ Twoje pierwotne założenie, że trzeba być dobrym, empatycznym i pomagać innym, bo wtedy dostaniesz w zamian czyjąś wdzięczność i wzajemność, było bardzo naiwne. I co więcej, to nie było dobro, bo dobro jest bezinteresowne. Jeśli masz życzliwość w sercu, to traktujesz życzliwie każdego i zawsze, a nie tylko tych, którzy mogą ci coś w zamian dać. Zazwyczaj całe wyświadczone
3
Santiago_de_Var
Santiago_de_Var
@mirko_anonim: Mniej więcej takie samo. Późno, bo późno, ale wiele rzeczy zmieniło się momentalnie o 180 stopni.
2
Janusz-Koriwniak
@mirko_anonim: na 35m2 ? ja mam pokoj 8m2 :DDD
1
jerzy-michalll
jerzy-michalll
@mirko_anonim: wypisz wymaluj moje przemyslenia. Dzieki
0
Wszystko_albo_nic
Wszystko_albo_nic
nawet wieloletnie przyjaźnie rozpadają się gdy wchodzi etap gdzie każdy już ma swoją rodzine

@mirko_anonim: ale nie rozumiesz chyba pojecia priorytetow zyciowych.
Blizsza cialu koszula. Jak masz zone i dzieci, to oni stanowia dla ciebie priorytet. Normalka. Chyba nie bedziesz w pierwszej kolejnosci dbal o kumpli i chodzil z nimi na piwko jak dziecko, lub zona chorzy
Nie wiem, czym sie ekscytujesz.
NIkt nie zyje zupelnie dla siebie, ale nie
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Też miałem takie przemyślenia, ale potem wyszedłem z domu i doszedłem do wniosku że Ci ludzie nie są w sumie tacy źli jak to piszą na wykopie.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0