Aktywne Wpisy
Zubern +66
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
1) Salon #kia grupka handlowców przy biureczku pije kawkę, absolutnie brak zainteresowania klientem. Po prośbie na recepcji ktoś miał podejść. Po 10 min nikogo nie było więc wyszliśmy.
2) Salon #mercedes tu akurat dostaliśmy handlowca dość szybko ale rozmowa jak z upośledzonym xD. Miałem wybrane 2 konkretne modele których szukałem tak +- 2 letnich. Handlarzyna po usłyszeniu, że auto używane prawie mnie wyśmiał i zaczął liczyć nowe bo się „bardziej opłaca” xD tldr podałem mu maksymalna wysokość raty policzył mi rate prawie 1k netto więcej.
3) Salon #bmw mega obsługa. Od początku dostaliśmy opiekuna który wszystko pokazał, opowiedział, policzył. Nie byłem nigdy fanem bmw ale jak do tej pory jakość obsługi Top.
Mamy jeszcze kilka salonów przed sobą ale niesamowite jest dla mnie, że w budżetowej marce takiej jak Kia zostaliśmy zlani ciepłym moczem a w BMW otrzymaliśmy super obsługę. A jakie wy macie doświadczenia z salonami? Trafiło nam się pechowo czy norma?
mam jeszcze bardzo pozytywne z Fordem, ale jak już kupiłem to przedstawiciel olał mojego maila z kilkoma pytaniami. No i tesla, to zasługuje na osobną książkę. Oni dla odmiany w showroom są do rany przyłóż, wszystko powiedzą, zachęcają do jazd próbnych, ale jak już kupisz to papaj_macha.png ;)
ile tam chcesz wydać?
Ale nie wiem co w tym dziwnego. Z salonami to jak się trafi ale Kia w Polsce to chyba ma wszędzie swój poziom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@incvrnation: Mam propozycję trochę starszą, ale też tańszą - Chrysler 300C 6.1 V8 HEMI 425 KM SRT + LPG.
Czy może jesteś w ciemnej dupie, bo masz do sprzedania dwa niesprzedawalne samochod i wciskasz je nawet jak ktoś szuka nowego suva albo starego seicento?
@incvrnation: niech zgadne, każe Ci kupić SUVa? :D