Aktywne Wpisy

mam_spanko +187
Ludzie nie mają żadnej empatii, nie mają żadnej wyobraźni, nie potrafią się wczuć w przeciętną ukraińską rodzinę i to jaki dramat przeżywa.
Nie potrafią sobie wyobrazić jak my byśmy się zachowali jakby nas napadli, jak zachowałby się nasz rząd.
Otóż wszyscy uciekali by tak samo jak Ukraińcy, tylko że do Niemiec, a Duda, zresztą słusznie, wszędzie gdzie się da wołałby o pomoc
Założę się że bylibyśmy jeszcze bardziej roszczeniowi
Fani dzikiego trenera,
Nie potrafią sobie wyobrazić jak my byśmy się zachowali jakby nas napadli, jak zachowałby się nasz rząd.
Otóż wszyscy uciekali by tak samo jak Ukraińcy, tylko że do Niemiec, a Duda, zresztą słusznie, wszędzie gdzie się da wołałby o pomoc
Założę się że bylibyśmy jeszcze bardziej roszczeniowi
Fani dzikiego trenera,
źródło: Screenshot_20240204_165554_Facebook
Pobierz
rybaga +2
Myślimy ze znajomymi nad foodtrackiem. Pojawiły Nam się dwa pytania :
1. Co byście chętnie zjedli? Jaki typ kuchni?
2. Może ktoś ma taki biznes? Każde rady mile widziane :)
#foodtruck #jedzenie #gotujzwykopem
1. Co byście chętnie zjedli? Jaki typ kuchni?
2. Może ktoś ma taki biznes? Każde rady mile widziane :)
#foodtruck #jedzenie #gotujzwykopem

źródło: comment_g3sZlFwcoRsAFb96hfjV2xl3VpKq0PJg
PobierzLech zginal w wypadku, po czesci, jak niektorzy sugeruja, z wlasnej winy.
Adamowicza zasztyletowal psychol, ktory nie cierpial PO.
Faktycznie nie ma roznicy.
Świętego Pawła Deweloperskiego szkalujesz
@Odkamieniacz: no właśnie nie do końca bo podobno typ w mamrze cały czas szkalował i bluzgał kaczora, tylko jakoś chwilę przed wyjściem coś mu się #!$%@?ło xD Nie oszukujemy się, równie dobrze na miejscu Adamowicza mogła być Kasia Cichopek rozdająca w pobliżu autografy. Typ był #!$%@?ęty, a zrzucanie winy na "panujący hejt w tv i internecie" to totalny debilizm. Jakoś tylko na niego jednego
@Plp_: podobno to mam ch*ja od Poznania do Krakowa. Rzecz w tym że jeżeli nie ma na to dowodów to taki "fakt" jest gówno warty.
@JuliuszSlowacki: no to jakie są inne dowody? Ja akurat znam typa który jest klawiszem na Kurkowej i słyszałem to od niego, no ale #!$%@?, mógł mnie oszukać. Tak samo kumpel z pracy znał matkę Stefana (byli sąsiadami z Oliwy). "Twój dowód" to info z gazet i telewizji