Aktywne Wpisy

marek2092 +97
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
adam-pajac +84
#latwogang Niby służby niedoinwestowane ale angażują się w rajd rowerowy nigdzie nie zgłoszony, obstawę robią, koszty ponoszą, śladu w papierach ani podstawy prawnej pewnie nie ma - samowolka na całego

Wlaśnie kolejny mój związek poszedł w piach. To chyba z dziesiąty już licząc tylko takie które trwały co najmniej rok i razem mieszkaliśmy w moim 35 letnim żyviu. Wszystko przez to, że zwróciłem uwagę dziewczynie, że marnuje 3/4 zakupionego jedzenia, bo 1) kupuje wielokrotnie ten sam produkt który już mamy i sama go kupiła 1-2 dni wcześniej, 2) kupuje na zapas, 3) kupuje z myślą zrobienia np. obiadu po czym się rozmyśla i zamawia gotowy obiad i nawet nie pomyśli, że takie mięso trzeba chociaż zamrozić, 4) wgl nie zwraca uwagi na daty ważności i w sklepie i w domu. Tylko to powiedziałem na spokojnie bez bluzg, wrzucając do kosza kolejne popsute rzeczy. I przypominając jej, że w tym roku wywaliłem już dwa worki 60l jedzenia z lodówki oraz codziennie wywalam chleb z którego zje 1-2 kromki. Oczywiście taka rozmowa to tylko jedna z kolejnych od samego początku, ze 2 dni temu też była. Spakowała podstawowe rzeczy i wyszła, mówiąc, że czuje się jak worek treningowy. Jutro ma przyjechać z ojcem zabrać reszte rzeczy. Już mnie poblokowała na większości sociali xD fajnie. #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
────────────────────