Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +35
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Czy młodym / rodzinom / itd. coś się stanie jak przez 1,5 roku będzie im trudniej kupić mieszkanie? Tyle mają trwać wysokie stopy wg oficjalnej projekcji NBP. No nie.
Czy deweloperom coś się stanie. Ano. Duże firmy nie są w stanie tyle przetrwać bez obniżania cen / cięcia kosztów.
Program jest owszem, pilny - ale dla dużej, zalewarowanej po bile deweloperki.
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Ja niestety 1,5% :<
@mickpl: Przecież mają rekordowo wysokie marże od ponad roku. Nie zabezpieczą się przez ten czas?
No i co złego w tym, że kilku deweloperów padnie. Mamy zabezpieczać biednych, nie bogatych.
@Bed_Kriczer: bo cały czas dokładają do interesu.
@AdamMechanik: