Wpis z mikrobloga

Hej jakie jest wasze doświadczenie z perfumami z Lidla w ostnim czasie? Bardzo spodobał mi się Hugo Boss bottled, ale oryginał rozczarował mnie krótkim czasem utrzymywania się na skórze. Kupiłem znaną i polecaną podróbę xbolt i niestety też jest beznadzieja, bo po mniej niż godzinie w zasadzie już nie czuć. Kupiłem też perfumy Deep z Lidla i widzę że jest to samo. Zastanawiam się też czy problem nie leży po mojej stronie i w tym jak stosuje perfumy: psikam się na szyi, po 2-3 razy na stronę, czasem psikne po razie na każdy nadgarstek. O co biega?
#perfumy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RudyLemur: to klon Parfums de Marly. Spróbuj, może to właśnie to. Parametry są o niebo lepsze, a cena bardzo przystępna.

Oczywiście Detour, bo PdM to nie są tanie perfumy. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Boss ma już to do siebie, że większość ich pozycji ma zwyczajnie słabe parametry. Ot jest to znana marka, ale jakością wcale nie zachwyca
  • Odpowiedz
to klon Boss bottled?

@RudyLemur: Klon PDM Layton, ktory jest bossem bottled dla bogaczy XD Detour sie trafia na promkach ponizej 100zl, a zawsze jakas odleweczke z tagu mozesz wciac. Nawet 15-20ml ci starczy na dluuugo. Jedynie flakon jest brzydki jak noc

Jak dla mnie bije on hugo na leb, a przy obecnych cienkich wypustach laytona za 1000zl nawet nie ma o czym mowic

Nie rozumialem hajpu nad tym zapachem
eric2kretek - > to klon Boss bottled?

@RudyLemur: Klon PDM Layton, ktory jest bossem...

źródło: Screenshot_20240111-151423_Brave

Pobierz
  • Odpowiedz
@RudyLemur: Jako wieloletni fan jedynego prawilnego Bossa czy Bottled zwanego "szarym" to mogę potwierdzić że ma słabe parametry, mimo wszystko mam w kolekcji wersje Tonic, żeby wrzucić na siebie od czasu do czasu i przypomnieć sobie młodość :P
  • Odpowiedz
mimo wszystko mam w kolekcji wersje Tonic, żeby wrzucić na siebie od czasu do czasu i przypomnieć sobie młodość :P

@markaron: Tonic pachnie naprawdę zajebiście, świetny świeżak na lato, ale znów - okropnie słabe parametry. Zapach natomiast przepiękny.
  • Odpowiedz