Aktywne Wpisy

znalazłem takie coś w swoim ogrodzie. podejrzewam, że to gówno, ale zastanawia mnie czyje. są tu jacyś spece od gówien?
#zjawiskaparanormalne
#zjawiskaparanormalne
źródło: foto_no_exif
Pobierz
Sla_Voy +29
No i jeb :/
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
źródło: comment_1581816635jB7BK2elmBOmQGhV6lE6FA
Pobierz

#programista15k
#humorobrazkowy
źródło: PROGRAMOWANIEf-01
PobierzPs: i to decyzja biznesu, nie deva
@nilphilus: Decyzja biznesu nie leży w tym czy programiści optymalizują, tylko w tym jakich programistów zatrudniają. Managerowie nie mają nic do gadania w kwestii jaki kod piszą programiści. Obserwuję, że na ogół dobrzy programiści piszą oprogramowanie które działa szybko i piszą je szybciej niż kiepscy programiści, którzy piszą niezoptymalizowane gówno. Niezoptymalizowane gówno najczęściej jest gównem pod każdym innym względem - napisane po czasie, z
To jest patologia wielu firm, że jakiś słabo-techniczny manager chce decydować o tym, czy inżynierowie postawią redisa czy może mongo czy postgresa. Zwykle kończy się to źle.
Trzeba umieć
@Krolik: Wg mnie kończy się źle jak każdy klepacz wybiera sobie technologie która jest aktualnie modna a później nie ma kto tego utrzymywać.
No i od wyboru technologii masz ludzi na stanowiskach takich jak #!$%@?/staff eng/architect, a w najgorszym przypadku tech lead. Zresztą to oni zatrudniają inżynierów, więc to oni powinni być odpowiedzialni za to czego używa się w projekcie.
To właśnie