Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +164

mirko_anonim +167
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz

#programista15k
#humorobrazkowy
źródło: PROGRAMOWANIEf-01
PobierzPs: i to decyzja biznesu, nie deva
To jest patologia wielu firm, że jakiś słabo-techniczny manager chce decydować o tym, czy inżynierowie postawią redisa czy może mongo czy postgresa. Zwykle kończy się to źle.
Trzeba
@Krolik: Wg mnie kończy się źle jak każdy klepacz wybiera sobie technologie która jest aktualnie modna a później nie ma kto tego utrzymywać.
No i od wyboru technologii masz ludzi na stanowiskach takich jak principal/staff eng/architect, a w najgorszym przypadku tech lead. Zresztą to oni zatrudniają inżynierów, więc to oni powinni być odpowiedzialni za to czego używa się w projekcie.
To