Aktywne Wpisy

derek25 +158
Zwracam się do właścicieli kanałów Konfitura i Samochodoza być może przeglądają ten tag.
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
Pobierz
Pawel993 +344
Ludzie dalej nie ogarniają o co chodzi. To nie konfitura, stopcham i samochodoza są problemem.
Ktoś jedzie autem po ciągu pieszo-rowerowym i zaczyna przepychać youtuberów, którzy na niej stoją... "kierowca dał się spropowować"... sorry, ale policja za to powinna zabrać prawo jazdy, skierować sprawe do sądu i tam konkretną karę kierowcy dać.
Gdyby to ostatnie pokolenie blokowało przez godzine autostrade i doszło do awantury, gdzie ktoś zaczął przepychać samchodem to można by
Ktoś jedzie autem po ciągu pieszo-rowerowym i zaczyna przepychać youtuberów, którzy na niej stoją... "kierowca dał się spropowować"... sorry, ale policja za to powinna zabrać prawo jazdy, skierować sprawe do sądu i tam konkretną karę kierowcy dać.
Gdyby to ostatnie pokolenie blokowało przez godzine autostrade i doszło do awantury, gdzie ktoś zaczął przepychać samchodem to można by
źródło: 9be19869f80917d458270ccfd7631bdcd270aed33927f3e46a7903481c87f209
Pobierz

@mirko_anonim: nie mierz wszystkich swoją miarą
@mirko_anonim: Był 2004 rok, ja miałem wtedy 12 lat, znalazłem kurs "tworzenia stron internetowych" na stronach pisemka o grach "Click!".
@mirko_anonim: Jak dla mnie to jesteś #normictwo - w czym oczywiście nie ma nic złego tak naprawdę, ot zwykły koleś.
Nie mogę się wypowiadać za innych, natomiast u mnie zawsze gdzieś były zarysowane silne predylekcje do komputerów i pieniędzy - zwyczajnie zaczęło się od grania na automatach jak miałem 8 lat, potem konsole, naprawianie tego komputera czy interesowanie się
Liceum? Ja znam dużo osób które po matfzie poszły na studia polonistyczne, anglistyczne, finanse czy nawet medyczne. Ale znam mało które po humanie poszłyby na fizykę albo medycynę. Także cyk, lecisz do klasy która maksymalizuje opcje wyjścia. Nie ma co decydować nawet.
Studia? Jeśli nie masz mocnego wsparcia rodziców to coś gdzie
Moj ojciec, pomimo dobrego zawodu, ok majatku, duzej ilosci czasu wolnego i duzej inteligencji.... wolal czytac ksiazki i gazety. Cale zycie czytal i ani razu mnie ni zabral na glupia pilke.
Moja matka, jak nie gotowala i sprzatala to ogladala telewizje i seriale.
Sam musialem do wszystkiego dojsc i pomimo 30+ na karku nigdy nie wybacze moim rodzicom ze tak mnie zapuscili .
Tldr zostałem programista bo nie chciałem być biedny, ale docelowo chciałbym założyć firmę i jestem w połowie drogi