Aktywne Wpisy
Melkovva_ +5
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.7% (1502)
- nie 7.3% (118)
Kopytnik_1 +32
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #ciekawostki
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też
"zimą bedziesz marzł" xD
"podczas mrozów sprawdność pompy to 1" xD
bez "fotowoltaniki" sie nie opłaca xD,
pójdziesz z torbami za rachunki na prądzie XD
30cm styropianu na elewacji, ludzie kto to widział ?! "powyżej 16cm każdy centymetr to zbędny wydatek" xD
xD
#budowadomu #pompaciepla
@Mac02: Może dlatego, że jak zaczynasz wybierać się do spożywczaka to nie musisz wysłuchiwać defetystów piszących na podstawie danych z d--y jakie to debilne, że się nie opłaca, że pieniądze w błoto itd.
Na powyższym przykładzie to tak jak bym zarabiał 5000 na rękę, dostawał od rodziców kolejne 5000 i wydawał łącznie 6000 na zakupy w Lidlu co miesiąc i głosił na wykopie że zakupy w Lidlu kosztują mnie tylko 1000 zł.
Trochę naciągane, nie sądzisz?
Pewnie że dom da się ogrzać pompą ciepła. Miliony domów używa pompy ciepła. Więc to żadne odkrycie
Komentarz usunięty przez autora
@Iskaryota: Grubość musi być odpowiednio dostosowana żeby ci się punkt rosy nie zrobił wewnątrz warstwy ocieplenia.