Wpis z mikrobloga

#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #ciekawostki

Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też nie chce się z niej naśmiewać, ale do atrakcyjnych ona nie należy. Jest otyła. Mimo to jeszcze dodatkowo tworzy sobie taką antyreklamę, poprzez taki nazwijmy to "ofensywny" opis.
Kopytnik_1 - #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #cieka...

źródło: temp_file1720031870778291555

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kopytnik_1:
Takie "my kids are my world" w opisie na tinderze to było memem za oceanem już ze trzy lata temu. Teraz przychodzi do nas. Zatem kto chce wiedzieć co będzie dalej, radzę zobaczyć co się dzieje w stanach teraz. A dzieje się, że faceci po prostu odpuszczają "rynek świń" totalnie i w ogóle. A baby i elity zaczyna ogarniać przerażenie. I dobrze.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: trochę nie rozumiem, laska postawiła sprawę jasno, pewnie naczytała się żartów z hr w wiadomościach od debili i ma dość, plus ma dwójkę dzieci i musi się nimi zajmować czego nie ukrywa. Nie chciałbym mieć matki, która stawia lowelasów przede mną, dla mnie to nie jest ofensywne, to po prostu przedstawienie faktów. Ale nie wiem, nie znam się bo sam jestem trochę autystyczny.
Jednocześnie nie dodała jakiś wysokich wymagań,
  • Odpowiedz
  • 15
@Kopytnik_1 skąd się wziął ten typ pisania to jakieś harlekiny? Pokolenie ikeA? Bo wszystko to brzmi jak "jeżeli nie możesz znieść mnie kiedy jestem najgorsza..." Napompowane wysrywy, pseudo intelektualne
  • Odpowiedz
"Dzieci: już mam, nie chcę więcej"

@gorobei: w mojej ocenie to jedna z największych wad która powinna skutecznie odstraszać od samotnych matek ale z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu tak się nie dzieje.
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: To jest strasznie ofensywne. W 2 pierwszych akapitach 4 razy "nie":

- jeśli NIE jesteś w stanie tego zaakceptować
- NIE jesteśmy dla siebie
- NIE pytaj czy mogę oddać ich do dziadków
- odpowiedź
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Mnie pasuje o ile nie zmieni zdania w trakcie. Układ, gdzie spotykamy się przez dwa tygodnie a później mam dwa tygodnie wolne od niej mi pasuje, niechęć do większej liczby dzieci też. Ja 50 lat, dwoje dorosłych dzieci i też nie chcę kolejnych. Z doświadczenia jednak wiem, że jak taka laska spotka normalnego typa mojego pokroju, co to nie pije, nie pali, nie jest gruby, ma zasoby, ciekawą pracę
  • Odpowiedz
@czujeblusadoanusa: te 94% nie oznaczają tego co wydawałoby się że oznaczają. Dlatego ten wskaźnik jest tak duży i tak błędny.

A oznacza po prostu ilość rozwodów na 100 małżeństw. Niekoniecznie tych samych ludzi - tu jest klucz.
A skok na 94% był w 2021 i wynikał ze spadku liczby zawieranych małżeństw, bo siedzieliśmy (my, Zachód) zamknięci Dla Naszego Bezpieczeństwa w domach i nie wychodziliśmy z nich bez pozwolenia.

Tu masz
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: zadaj sobie pytanie co taka wniesie do zwiazku: "co dwa tygodnie na dwa tygodnie" zupełnie NIC. A pozostałę 2 tygodnie koszty. Po co wy w ogole zwracacie uwage na jakies mamy z dziecmi. Mamy z dziecmi maja w 90% niedokonczone tematy z tatusiami dziecmi i bedzie to sie wlekło w związku. Omijac i tyle.
  • Odpowiedz