Aktywne Wpisy
heksengerg +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
FHA96 +35
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też nie chce się z niej naśmiewać, ale do atrakcyjnych ona nie należy. Jest otyła. Mimo to jeszcze dodatkowo tworzy sobie taką antyreklamę, poprzez taki nazwijmy to "ofensywny" opis.
#analfabetyzm
Takie "my kids are my world" w opisie na tinderze to było memem za oceanem już ze trzy lata temu. Teraz przychodzi do nas. Zatem kto chce wiedzieć co będzie dalej, radzę zobaczyć co się dzieje w stanach teraz. A dzieje się, że faceci po prostu odpuszczają "rynek świń" totalnie i w ogóle. A baby i elity zaczyna ogarniać przerażenie. I dobrze.
Psycholoszka
34 lata
2 bombelków
Ideał 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
"Dzieci: już mam, nie chcę więcej"
Jednocześnie nie dodała jakiś wysokich wymagań,
@gorobei: w mojej ocenie to jedna z największych wad która powinna skutecznie odstraszać od samotnych matek ale z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu tak się nie dzieje.
- jeśli NIE jesteś w stanie tego zaakceptować
- NIE jesteśmy dla siebie
- NIE pytaj czy mogę oddać ich do dziadków
- odpowiedź
A oznacza po prostu ilość rozwodów na 100 małżeństw. Niekoniecznie tych samych ludzi - tu jest klucz.
A skok na 94% był w 2021 i wynikał ze spadku liczby zawieranych małżeństw, bo siedzieliśmy (my, Zachód) zamknięci Dla Naszego Bezpieczeństwa w domach i nie wychodziliśmy z nich bez pozwolenia.
Tu masz