Aktywne Wpisy

#gielda
Z giełdą się trochę wyciszyłem ostatnio. Ten rok ok.180k zysku. Wypłaciłem 300k z giełdy i kupiłem nierucha xD 60m2, same centrum WRO, trochę inwestycyjnie a też jako przejściowe mieszkanie. Obecne będzie na wynajem. Gardze najmem, ale chce mieć jakąś dywersyfikację. Mam ciągotki do mocniejszych zagrań.
Cały czas LUNR obserwowany, kółeczka, ale bardzo zachowawczo, bo niedługo większa inwestycja (poza giełdą). Jutro wyniki, więc też jestem ciekawy co tam wyjdzie -
Z giełdą się trochę wyciszyłem ostatnio. Ten rok ok.180k zysku. Wypłaciłem 300k z giełdy i kupiłem nierucha xD 60m2, same centrum WRO, trochę inwestycyjnie a też jako przejściowe mieszkanie. Obecne będzie na wynajem. Gardze najmem, ale chce mieć jakąś dywersyfikację. Mam ciągotki do mocniejszych zagrań.
Cały czas LUNR obserwowany, kółeczka, ale bardzo zachowawczo, bo niedługo większa inwestycja (poza giełdą). Jutro wyniki, więc też jestem ciekawy co tam wyjdzie -
źródło: 3a2de71c-519c-48db-af0d-bc061a7f2f81
Pobierz
breakdown1 +3
Smart Saver od ING i trzymanie sobie tam piąteczki jako element poduchy finansowej, hit czy kit?
#gielda
#gielda
źródło: image_picker_ED83AE3F-0133-4056-AAE0-F68679628078-68745-00001CF0BB572C00
PobierzSmart Saver ING
- Hit 25.9% (22)
- Kit 74.1% (63)

@mirko_anonim: Założenie normalnej niepatologicznej rodziny i posiadanie dzieci to najważniejszy cel i coś co daje najwięcej spełnienia.
Drugi najważniejszy cel w życiu jaki można sobie obrać to być wybitnym naukowcem i wymyślić coś co zmienia świat. Ale jak nie zacząłeś NAJPÓZNIEJ w wieku 20 lat od porządnych studiów to nie oszukujmy się - nie masz na to
Narzekasz na obecną harówkę, pomyśl że mając dzieci musisz do tego dołożyć nadgodziny dla zapewnienia NIESAMODZIELNYM przez przynajmniej kilkanaście lat dzieciom. Ponadto dochodzą zupełnie nowe koszty związane z gospodarstwem domowym oraz presja, żeby jakiś standard życia utrzymać. Będąc poważnym dorosłym nie będziesz mieć możliwość "p------ę to, zmieniam swoje życie o 180° w
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·