Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +32
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Według bab ons/fwb nie są szmaceniem się, to są romanse, gadam z koejną typiarą 20około lat i trace wiare w babki, wygląda taka szara myszka a przebieg taki że tragedia XD
A najlepsze że zaniżyła to bo słyszałem jak się nie mogła zdecydować. Generalnie nie ufajcie im, ja zauważyłem że te pewne siebie mają już troche chłopów na koncie, te niepewne siebie wycofane, takie mało zainteresowane facetami to prawie wgl nie mają, sa oziębłe. A te otwarte na relacje no to są obskoczone przez kilku.
#rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: generalnie tak jest + nie zawsze wygląd mówi nam o wszystkim tj.
laska wygląda jak
tylko się nie zdziw jak powtórzy swój behavioral pattern i pójdzie w tany po raz 101 - bo akurat się starałeś za bardzo / za mało czy cokolwiek ona tam sobie ubzdura ^^
anyway najlepiej byłoby jakby ludzie się łączyli
źródło: cuck_line_final
PobierzJa mówię o zwracaniu uwagi na bodycount, jakby to było coś co ma jakiekolwiek znaczenie. Wg mnie jak ktoś o to pyta, to jest to red flag i tyle, bo oznacza albo że sam ma na sumieniu mnóstwo partnerek, albo ma kompleksy.
Bardzo mi z tego powodu wszystko
zwyczajnie nie pojmujesz że inne są kryteria dla laski co ma za 30 minut przyjechać na jeb*nko na apartament, a zupełnie inne dla żony
sama zdecyduj którą z nich chcesz być - jeśli bycie "otwartą i zabawową" to
Bo u faceta liczy się "experience" a u kobiety "purity" ¯\(ツ)/¯
Tak więc to nie są podwójne standardy, tylko różnice w tym co dana płeć postrzega za atrakcyjne.
eot. z mojej strony, jak się troszeczkę douczysz w pewnych kwestiach i podrośniesz to możemy wrócić do rozmowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero