Aktywne Wpisy

cheture +18
jakie macie plany na piątek wieczur
lyncz +156
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę tematu z drążkiem, aż do następnego weekendu.
Nie znalazłem pełnego zestawu, ale część z tamtego jest tutaj:
https://www.trec.pl/baza-wiedzy/najlepsze-cwiczenia-na-odcinek-ledzwiowy-kregoslupa.html?srsltid=AfmBOoqhbeLEEEpLuwY-JrBSLIfSL39I9ppdFoal55sdpohEaV3Cl_03
Mnie plecy przestały bolec po 2 tygodniach codziennych ćwiczeń.
Czemu nie rozporowy?
Komentarz usunięty przez autora
PS
Powodzenia z wierceniem, bo ja w komunistycznym bloku natrafiłem na szynę lub dwuteownik, wiercilem 8 otworów przez dwa dni- łącznie jakieś 10 godzin. Bo w 6 otworach po betonie-stali-betonie znów trafiałem na stal xd Znam technikę
@mk321: Myślałem o wysuwaniu kanapy, ale za mało miejsca aby ja wysuwać. Zresztą i tak z niej nie korzystam. Mogę ją sprzedać, ale ma kawałek rozpruty, wiec będę musiał kupić jakąś dratwę i specjalna igłę aby przebić się przez skurzane obicie. Tak wiec jak zwykle zawsze prosta rzecz się komplikuje jak w tej scenie ponizej ( ͡° ͜ʖ ͡°)