✨️ Obserwuj #mirkoanonim Gdzie można poznać wartościową dziewczynę jeśli nie ma się grona znajomych?
Dopadło mnie problem który ma większość ludzi, czyli studia się skończyły a wraz z nimi znajomości. No i zostałem sam jak palec. Studiowałem zaocznie przez co nie było i tak zbytnio czasu ani okazji do zawierania znajomości, ale jakieś udało mi się zawrzeć. Niestety znajomi po zakończeniu studiów wyjechali i kontakt się urwał (tylko z jednym kolegą rozmawiamy od czasu do czasu przez telefon).
Dodam, że nie jestem typem imprezowicza ani super przebojowego, ciężko mi zacząć rozmowę z kimś nieznajomym, ale nie mam problemów z rozmową potem (czyli na początku jest ciężko, ale potem lepiej).
Odpada: - praca (pracuję w firmie gdzie 90% to ludzie 40+ i zero kobiet) - siłownia (chodzę, ale nie mam tej pewności siebie by podejść do nieznajomej dziewczyny i poderwać bo nie wiem czy sobie tego życzy kiedy jest na siłowni)
Poza tym mam czas wolny, więc mam go sporo i mogę wykorzystać ma poznanie partnerki. Tylko jak?
Jedynie pomocne moze byc znalezienie grupy znajomych, ale bedac juz doroslym jest to bardzo ciezkie. No bo skad?
Mozna probowac wbic w jakies miejscowe kola literackie, meetupy dla devow, grupy motocyklowe, szkoly tanca, szkoly jezdziectwa - niektore takie miejsca maja swoje male grupki
✨️ Autor wpisu (OP): @MegaSprawiedliwosc666 rodzinie? @Arktosik pomysł dobry. Sprawdzę oferty szkół językowych w okolicy. Dzięki za pomysł @lubiejescfrytki nie, dla mnie wartościowa to taka, która ma poukładane w głowie, z którą mogę porozmawiać na dowolny temat, spędzić wspólnie czas na podobnych zainteresowaniach, . Nie oczekuję modelki, która ma 20 lat, może być nawet te kilka lat starsza ode mnie (kilka, nie kilkanaście czy dziesiąt) @Krol_Karo jak się nie da?
Gdzie można poznać wartościową dziewczynę jeśli nie ma się grona znajomych?
Dopadło mnie problem który ma większość ludzi, czyli studia się skończyły a wraz z nimi znajomości. No i zostałem sam jak palec. Studiowałem zaocznie przez co nie było i tak zbytnio czasu ani okazji do zawierania znajomości, ale jakieś udało mi się zawrzeć. Niestety znajomi po zakończeniu studiów wyjechali i kontakt się urwał (tylko z jednym kolegą rozmawiamy od czasu do czasu przez telefon).
Dodam, że nie jestem typem imprezowicza ani super przebojowego, ciężko mi zacząć rozmowę z kimś nieznajomym, ale nie mam problemów z rozmową potem (czyli na początku jest ciężko, ale potem lepiej).
Odpada:
- praca (pracuję w firmie gdzie 90% to ludzie 40+ i zero kobiet)
- siłownia (chodzę, ale nie mam tej pewności siebie by podejść do nieznajomej dziewczyny i poderwać bo nie wiem czy sobie tego życzy kiedy jest na siłowni)
Poza tym mam czas wolny, więc mam go sporo i mogę wykorzystać ma poznanie partnerki. Tylko jak?
PS Nie wiem na ile to ważne, ale mam 26 lat.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jedynie pomocne moze byc znalezienie grupy znajomych, ale bedac juz doroslym jest to bardzo ciezkie. No bo skad?
Mozna probowac wbic w jakies miejscowe kola literackie, meetupy dla devow, grupy motocyklowe, szkoly tanca, szkoly jezdziectwa - niektore takie miejsca maja swoje male grupki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Arktosik pomysł dobry. Sprawdzę oferty szkół językowych w okolicy. Dzięki za pomysł
@lubiejescfrytki nie, dla mnie wartościowa to taka, która ma poukładane w głowie, z którą mogę porozmawiać na dowolny temat, spędzić wspólnie czas na podobnych zainteresowaniach, . Nie oczekuję modelki, która ma 20 lat, może być nawet te kilka lat starsza ode mnie (kilka, nie kilkanaście czy dziesiąt)
@Krol_Karo jak się nie da?
@mirko_anonim: se odpowiedziales sam :p