Aktywne Wpisy

realizta +412
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tywin_Lannister +116
Słuchajcie niesamowita historia...
Dziki wybiegły na trasę Siekierkowską i...
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością prawym pasem i trzymali prawidłowy odstęp (np. kierowca niebieskiej KIA) - wyhamowali i idealnie uniknęli zagrożenia
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością środkowym pasem, ale nie trzymali prawidłowego odstępu - na farcie tym razem wyhamowali i na styk uniknęli zagrożenia, ale chyba nieźle się obsrali ( ͡° ͜
Dziki wybiegły na trasę Siekierkowską i...
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością prawym pasem i trzymali prawidłowy odstęp (np. kierowca niebieskiej KIA) - wyhamowali i idealnie uniknęli zagrożenia
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością środkowym pasem, ale nie trzymali prawidłowego odstępu - na farcie tym razem wyhamowali i na styk uniknęli zagrożenia, ale chyba nieźle się obsrali ( ͡° ͜

Dostaje z funduszu alimentacyjnego 500 zł co miesiąc. Przez to jestem wzywany corocznie do sądu i na komisariat, aby mówić to samo. Nie pójście na policję i do sądu musi wiązać się z karą? Planuję zrezygnować z tych dochodów w MOPSIE bo mi się niedobrze robi od tego, że muszę przenosić życie swoich rodziców nieudaczników do swojego. Dokładnie, wychowałem się sam,nie mam żadnej pomocy, a jeszcze muszę oglądać te mordy w sądzie.
#pytanie #prawo #alimenty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Lepiej mieć 500 zł niż nie mieć( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A przejść się gdzieś tam za 6000zł rocznie to chyba nie tak duży wysiłek.