Aktywne Wpisy

Pasterz30 +7

wfyokyga +34
Znowu żadnego kontentu nima w tym internecie by z-----ć, coraz gorzej jest.
źródło: temp_file4006579784849975740
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4006579784849975740
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
31 lvl here. Może za dużo Wykopu, może za dużo ogólnie Internetu, ale chyba wpadłem w pułapkę myślenia, że w związki z rówieśniczkami, lub dziewczynami starszymi od siebie wchodzą jedynie mężczyźni, którzy nie mają lepszych (czytaj: młodszych od siebie) opcji. Czy w realnym świecie ludzie myślą podobnie, czy tak naprawdę nikt nie zwraca uwagi z kim idziesz przez życie? #zwiazki #niebieskiepaski #redpill #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wykop, kumpel, czy matka maja ci wybierac kobiete ktora im pasuje, a nie tobie?
Tak, też nie wyobrażam sobie wziąć starej baby, a tym bardziej nie dziewice.
Gość pyta czy to prawda że BRAK OPCJI w postaci młodych dziewczyn sprawia, że mężczyźni randkują ze starszymi lub rówieśniczkami.
Po czym dostaje odpowiedzi „nie, u mnie w otoczeniu dużo jest związków 30+ i 30+” - wow serio? XD a wiecie dlaczego? Bo właśnie Ci mężczyźni nie mają opcji w postaci młodych dziewczyn więc biorą to na co ich stać.
W moim świecie
Z młodszymi lepiej mi się rozmawia, nie są tak sfrustrowane życiem, jestem dla nich ciekawy bo już trochę przeżyłem. Rówieśniczki mi nie w smak jak każdemu facetowi po 20stce, jak ktoś mówi inaczej to kwestia indywidualnych upodobań lub w 90% brak innej opcji
Na co mi 24 latka skoro leci na