Aktywne Wpisy

witam12 +325
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +85
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

źródło: comment_1671650129zVKwDSe4bSDJkUhGWSPC70
Pobierzźródło: artworks-000064340333-8b15ng-t500x500
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
No przecież jest
https://youtu.be/lffoP5oKQn0?si=afEf64Wn7vmnx1y1
Tak jest panie dowódco, już szukam budki telefonicznej
Tępy c..ju, jakiej budki? Chyba dupki. My wychodzimy, ty se zostań.
Tylko kto Neo zagra?
źródło: 62fea863ec781d001868c1f4
Pobierz@Papudrak: No to w sam raz jak dla ciebie, może trochę za wysoki nawet xD Słodziaku.
Ale prostak, dzieciak lub niedojrzały emocjonalnie jełop by poprawić swoje malutkie ego drwi z takich ludzi.
A co ciekawe, działa też mechanizm wyparcia. Nie przyjmuje krytyki, bo jest zbyt głupi by ją dostrzec.
- Morweuszu, właśnie mi się przed oczami dwa razy ten sam kot wyświetlił.
- Oj, Neocinek, Neocinek... Głośniej krzycz to mnie zaraz ktoś z brak abonamentu podkabluje. A nie zapłacę go ja, tylko ty. Ze swojej wypłaty.
- Tej, której szef mi od roku nie płaci?
źródło: temp_file4665724714683084460
Pobierz