Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
- @BayzedMan nawołuje i pisze wprost, że będziemy siedzieć w okopach i Rosja zaatakuje Polskę.
- @Grooveer uspokaja i pisze wprost, że jesteśmy bezpieczni i Rosja nie zaatakuje Polski.
Komu wierzyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #wojna #rosja #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Na początku wojny kacapy straszyły wszystkich że ich zaatakują bo chcieli by nikt swojej broni nie oddawał ukraińcom tylko trzymał dla siebie - narracja goownera.
Polityka okazała się nie efektywna to zmieniła moskwa przekaz, oni chcą pokoju, nie będą nikogo atakować, tylko chcą Ukrainę - znowu narracja goownera - przypadek?
@Wilczynski: No a Brytyjczycy i Amerykanie zakładali wojnę USA-Wielka Brytania jeszcze sto lat temu i mieli opracowywane plany na taką okazję. To tylko dobrze o nich. Dawaj przykłady tych popularnych "drogowców"
@Wilczynski: Eksperci z USA nie potrafili przewidzieć tego że Afganistan upadnie w dwa tygodnie xD. Ja nie wiem skąd się bierze to ciągłe przekonanie o tym jak USA ma wszystko zaplanowane i że zawsze wszystko idzie zgodnie z ich planem skoro historia pokazuje że tak nie jest.
Przecież to podstawa nauki - różne opinie się ścierają, trwa dyskusja a następnie weryfikacja.
Dziś to się zmieniło i eksperci mogą się mylić co w żaden sposób nie podważa ich pozycji. Jak chociażby apokaliptyczne wizje w sprawie covida czy też optymistyczne