Wpis z mikrobloga

Ej, chłopy, a wy wiecie jak n0rmiki to robią, że zawierają związki z babami?

Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.

Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym

#przegryw #przegrywpo30tce
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArmageddonPrzeciwBladziom: Generalnie wystarczy znaleźć odpowiedni obiekt który do Ciebie (pasuje). Na wstępie radziłbym Ci abyś ocenił sam siebie według skali normictwa (2/10, 5/10, 6/10 w skali normika itp.) Możesz też posiłkować się normikoznawcami z tagu (Wrzucasz swoją fotkę a my Cię ocenimy). Na podstawie tych danych wyruszasz w miasto, do pracy, na koncert, do baru, do klubu itp. Tam już rozpoczynasz proces skanowania otaczających Cię obiektów, jeśli znajdziesz odpowiedni dla
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Problem chuopów z tagu jest taki, że mają źle skalibrowany czujnik położenia rzeczywistości w ich mózgu co skutkuje oczekiwaniami ponad normę danej jednostki. Obwiniać za ten stan rzeczy możemy powszechny dostęp do internetu (takich portali jak instagram, youtube, onlyfans itp.)
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Dynamika poznawczo-poruchawcza w kręgach normictwa zaskakiwała mnie niejednokrotnie. Po latach obserwacji stwierdzam, że w większości przypadków działa mechanizm "Natura", w zakresie którego przegrywy są upośledzone. Największym zaskoczeniem było dla mnie to, jak łatwo ludzie potrafią się zdradzać - bo żeby to zrobić to trzeba też być j-----m oszustem, a to jest w c--j powszechne u normanów.
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Generalnie przeciętny chuop 4 lub 5/10 w skali normictwa oczekuje szarej myszki, która jest 7 lub 8/10 w skali normictwa, taka szara myszka jest dla takiego chuopa nieosiągalna przez co gdy nastąpi próba kontaktu (fizycznego, wzrokowego, tinder, messanger) zainicjowanego przez jednostkę chuopa, następuje zwarcie (odrzucenie, wyśmianie, poniżenie) co z kolei skutkuje znacznymi zniszczeniami lub przynajmniej zużyciem infrastruktury mózgowej (depresja, lęki, traumy).
  • Odpowiedz
ciętny chuop 4 lub 5/10 w skali normictwa oczekuje szarej myszki, która jest 7 lub 8/10 w skali normictwa

@Szymczu: myślę, że jednak tak nie jest, chociaż to byłoby wygodne wytłumaczenie dla n0rmików skąd się biorą przegrywy. Większość chłopów byłoby w pełni ukontentowanych, gdyby łaskawym okiem spojrzały na nas nasze looksmatche. Niestety, to samice są zdecydowanie bardziej hipergamiczne i nawet "mysie" 3-4/10 oczekują samców z górnej półki.
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom najpierw trzeba się polubić. Normalnie, jak z człowiekiem, tylko że z cyckami. Polubienie może prowadzic, do chęci spędzania ze sobą większej ilości czasu tylko we dwoje. Potem mówi się sobie mile, a następnie romantyczne rzeczy i inicjuje dotyk. Po osiągnięciu tego etapu można się do mnie zgłaszać po dalsze instrukcje. Nie uda się go jednak osiągnąć nazywając kobietę "loszyskiem" nawet we wnętrzu własnej głowy
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Przypomina mi się jak mój były już wykładowca z fizyki opowiadał jak wydalili go z jednej uczelni bo w akademiku przyciągał sporą ilość loszek na pokój ponieważ był kotem w przedmioty ścisłe. Pragnę zauważyć, że jak wykładał na mojej uczelni to wyglądał łagodnie mówiąc niezbyt atrakcyjnie ale co poruchał za młodu to jego.
  • Odpowiedz
  • 1
@ArmageddonPrzeciwBladziom

Normalnie. Spotkałem różową, poszliśmy na kawę, było fajnie więc zaproponowałem jej spędzenie wspólnie reszty dnia, było fajnie więc zaproponowałem kolację ze śniadaniem, ale zaproponowałem fajny hotel bo w domu mam p--------k i nie przygotowywałem się na zapraszanie gości. Później kolejny dzień. Kolejny, kolejne randki i tak już jesteśmy ze sobą.

Zwykle kończę znajomość po 3 spotkaniu które nie kończy się w niej.
  • Odpowiedz
  • 3
@ArmageddonPrzeciwBladziom

Instrukcja dla przegrywa.
Podstawy. Musisz mieć gdzie mieszkać, mieć robotę, auto. Być ogólnie przegrywem jeśli chodzi o kontakty społeczne a nie przegrywem życiowym. Jeśli jesteś przegrywem życiowym to najpierw to zmień i naucz się dobrze płatnego zawodu jak kierowca c+e albo spawacz.

Jak już ogarniasz życie ustawiasz sobie Tindera na Nigerię, Kenię, Senegal, Gambię, jeśli podobają ci się
  • Odpowiedz