Aktywne Wpisy

Malenaa +29
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
źródło: 1000008931
Pobierz
Chcialabym zeby mezczyzni myli sie w owocowych zelach pod prysznic #niebieskiepaski

Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: ja też bym żadnej bulwie nigdy nie pomógł w niczym, gdybym wiedział, że mają mnie po prostu za uległego frajera - kujona, a poza tym jestem dla nich nic nie znaczącym śmieciem
@Szymczu: myślę, że jednak tak nie jest, chociaż to byłoby wygodne wytłumaczenie dla n0rmików skąd się biorą przegrywy. Większość chłopów byłoby w pełni ukontentowanych, gdyby łaskawym okiem spojrzały na nas nasze looksmatche. Niestety, to samice są zdecydowanie bardziej hipergamiczne i nawet "mysie" 3-4/10 oczekują samców z górnej półki.
@szarosc_olowka: no cóż, kiedyś ich tak nie nazywałem i nie myślałem w ten sposób. I byłem wówczas dla nich takim samym śmieciem jak teraz
Normalnie. Spotkałem różową, poszliśmy na kawę, było fajnie więc zaproponowałem jej spędzenie wspólnie reszty dnia, było fajnie więc zaproponowałem kolację ze śniadaniem, ale zaproponowałem fajny hotel bo w domu mam p--------k i nie przygotowywałem się na zapraszanie gości. Później kolejny dzień. Kolejny, kolejne randki i tak już jesteśmy ze sobą.
Zwykle kończę znajomość po 3 spotkaniu które nie kończy się w niej.
Widzę, że pochodzisz z zupełnie innej planety niż ja
@artiom143: bzdura. Zarejestrowałem się na vipoku dopiero na 30 lvlu. Wcześniej tkwiłem w takim samym bagnie przez całe "życie", a ściślej - przez nędzną egzystencję.
Instrukcja dla przegrywa.
Podstawy. Musisz mieć gdzie mieszkać, mieć robotę, auto. Być ogólnie przegrywem jeśli chodzi o kontakty społeczne a nie przegrywem życiowym. Jeśli jesteś przegrywem życiowym to najpierw to zmień i naucz się dobrze płatnego zawodu jak kierowca c+e albo spawacz.
Jak już ogarniasz życie ustawiasz sobie Tindera na Nigerię, Kenię, Senegal, Gambię, jeśli podobają ci się
( ͡° ͜ʖ ͡°)