Aktywne Wpisy
![mickpl](https://wykop.pl/cdn/c0834752/e8a8471ee0ef9099b528719cfb0a12bfb11959242b197c0a5ccb8689ed0e1cc8,q60.jpg)
mickpl +709
Kuniewicz, otodom: "Z naszych badań wynika, że ludzie chcę kupować mieszkania, ale jest za drogo."
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci
No niesamowite odkrycie, aż badania cza było zrobić. Co w tej sytuacji muszą zrobić deweloperzy aby ludzie jednak kupili, nie wiem.
#nieruchomosci
![mickpl](https://wykop.pl/cdn/c0834752/e8a8471ee0ef9099b528719cfb0a12bfb11959242b197c0a5ccb8689ed0e1cc8,q60.jpg)
mickpl +266
Sytuacja na grupkach na fb jest teraz taka, że oferty pod korek, chętnych nie ma, jedynymi reakcjami jest wyśmiewanie wycen, a ludzie oferują np. połowę ceny. Co jakiś czas ktoś wrzuci "kupię za gotówkę" i wtedy dostaje pierdyriald "priv, priv, wybierz mnie".
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Tak wygląda właśnie załamanie sentymentu. Ludzie nie wierzą, że ceny wzrosną i kupujący dyktują warunki. A będzie coraz ciekawiej.
#nieruchomosci
Wiem że czymś więcej niż prosta rekreacja zrobię w tym momencie swojemu ciału krzywdę i potrzebuje kogoś ogarniętego na początku tej drogi kto spojrzy na to szerokie spektrum problemów o wspólnym podłożu i zaproponuje jakaś drogę. I tu pytanie do ogarnietych z was spod #silownia i #mikrokoksy - czy taka osoba powinien być trener personalny czy bardziej fizjoterapeuta?
Dziękuję!
Bo? Uprawianie sportu na prawdę nie jest trudne xDD. Jeśli zależy ci na zdrowiu to, wystarczy założyć buty i iść pobiegać. Wskoczyć na rower i zacząć jeździć, iść na basen i zacząć pływać. Każdy człowiek sobie z tym poradzi.
Jak
Wskoczyć na rower, iść pobiegać itd to właśnie rekreacja o której mówię. Wspominam też o wpływie tego na zdrowie. Ja jesteś chory to idziesz do lekarza czy więcej biegasz?
Jeżeli dla ciebie bieganie to rekreacja, to zazdroszczę. Ja tam po przebiegnięciu 5ki albo dyszki ciężko dyszę. Podobnie po przejechaniu 30km rowerkiem, chociaż tu dużo zależy od tempa jakie sobie narzucę..
Nie napisałeś nic konkretnego,
To jest tak szerokie pojęcie że
Całe szczęście nie boli jak stoi. Ale boli jak ja stoję xD
A z tym rowerem czy bieganiem to już pal licho ile kto zrobi itd, bardziej chodzi o to że rusza się w ogóle. To wiem że powinienem bardziej ale jak ostatnio próbowałem być mądrzejszy
źródło: sport-to-zdrowie-o-kurwa-jednak-nie
Pobierz