Aktywne Wpisy

pietia94 +364
Czołem Mireczki i Mirabelki, poleciałem do Japonii pojeździć na rowerze i jutro ruszam z Kagoshimy. Do końca maja chce dojechać do północnego krańca Japonii. Zaplanowana trasa ma 3500km i 38k przewyższeń. Jeden rabin powie, że to dużo, drugi, że mało, ja powiem, że średnio, ze wskazaniem na sporo. Planuje spać głównie w namiocie, a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze, przewalić na wołowinę w Kobe, surowego kurczaka i inne japońskie jedzeniowe wynalazki. Planuje
źródło: temp_file8123995075859774750
Pobierz
tempyluj +263
Gadam z szefem mówię że kupuje mieszkanie itd
A ten, no fajnie, po 30 trochę późno ale w końcu swoje
I tylko myślę, gdybyś urwo nie kupił 8 mieszkań i 3 domów dla siebie to może miałbym szanse kupić wcześniej.
A później słyszymy boomerskie pieprzenie, że nie chcemy dzieci przez zmiany kulturowe i przez nie też lubimy wynajmować mieszkania.
A ten, no fajnie, po 30 trochę późno ale w końcu swoje
I tylko myślę, gdybyś urwo nie kupił 8 mieszkań i 3 domów dla siebie to może miałbym szanse kupić wcześniej.
A później słyszymy boomerskie pieprzenie, że nie chcemy dzieci przez zmiany kulturowe i przez nie też lubimy wynajmować mieszkania.

Wiem że czymś więcej niż prosta rekreacja zrobię w tym momencie swojemu ciału krzywdę i potrzebuje kogoś ogarniętego na początku tej drogi kto spojrzy na to szerokie spektrum problemów o wspólnym podłożu i zaproponuje jakaś drogę. I tu pytanie do ogarnietych z was spod #silownia i #mikrokoksy - czy taka osoba powinien być trener personalny czy bardziej fizjoterapeuta?
Dziękuję!
Bo? Uprawianie sportu na prawdę nie jest trudne xDD. Jeśli zależy ci na zdrowiu to, wystarczy założyć buty i iść pobiegać. Wskoczyć na rower i zacząć jeździć, iść na basen i zacząć pływać. Każdy człowiek sobie z tym poradzi.
Jak
Wskoczyć na rower, iść pobiegać itd to właśnie rekreacja o której mówię. Wspominam też o wpływie tego na zdrowie. Ja jesteś chory to idziesz do lekarza czy więcej biegasz?
Jeżeli dla ciebie bieganie to rekreacja, to zazdroszczę. Ja tam po przebiegnięciu 5ki albo dyszki ciężko dyszę. Podobnie po przejechaniu 30km rowerkiem, chociaż tu dużo zależy od tempa jakie sobie narzucę..
Nie napisałeś nic konkretnego,
To jest tak szerokie pojęcie że
Całe szczęście nie boli jak stoi. Ale boli jak ja stoję xD
A z tym rowerem czy bieganiem to już pal licho ile kto zrobi itd, bardziej chodzi o to że rusza się w ogóle. To wiem że powinienem bardziej ale jak ostatnio próbowałem być mądrzejszy
źródło: sport-to-zdrowie-o-kurwa-jednak-nie
Pobierz