Wpis z mikrobloga

@4mmc-enjoyer: Czyli po prostu walisz feciure obrzydliwą żeby poczuć sie pewniej? To brzmi jak szybka droga do uzależnienia. A walenie teścia bez żadnej kontroli medycznej ze strony endokrynologa brzmi jak szybka droga do r------------a sobie jajec.
  • Odpowiedz
  • 0
@starykuc: dlatego zaznaczyłem DOBRZE dobrane leki, ja też trochę ich przerobiłem zanim znalazłem takie które działają idealnie
@Rakiczan feciure używam bardzo rzadko, a co do teścia to podałem dawkę bardzo małą, ale wystarczającą żeby zauważyć różnicę. Co do jaj to raz czy dwa razy do roku robię badania krwi i wszystko ideolo
  • Odpowiedz
@h-f-h-f: No i co z tego? Skoro twój organizm jest upośledzony to trzeba mu pomóc. Jak doznałeś jakiegoś wypadku i lekarz właśnie szyje ci ręke to wiesz, że gdyby nie to to pewnie dostałbyś gangreny i umarł ale ci to nie przeszkadza.
  • Odpowiedz
@Rakiczan: Po części prawda, ale nie wiem, moze to wyrzuty sumienia wytworzone przez depresję? nie wiem, jakoś mam poczucie winy że nie jestem jakimś gościem co nie umie na tyle długo n---------ć by samemu odupośledzić swój układ nagrody i wytrenować go na tyle by działał tak jak układ nagrody po lekach SSRI, tylko bez nich
  • Odpowiedz