Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):
Dlatego ja po kimś nie poprawiam i olewam wszystkie, które traktują mnie jak gorszy sort; Czyli gdy były młode to karuzela a na mnie wywalone, a gdy są stare i chady nie chcą to sobie o mnie przypominają.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czyli recepta na opisane przez Ciebie boleści to maxowanie siebie samego czy to na płaszczyźnie zawodowej / wygląd / social skill a spotykanie się z laskami bez deklaracji miłosnych.

Po jakimś czasie może i Ty podwyższysz swój status społeczny a te relacje dadzą Ci podstawę w kolejnej już takiej bardziej jak to sobie wymarzyłeś.
  • Odpowiedz
Chlip, chlip, jak to, to na podstarzałego, autystycznego dziwaka prawiczka, którego całe życie nikt nie chciał nie będą czekać 9-10/10 dziewiętnastoletnie dziewice? I temu wymarzonemu kawalerowi zostają same "odpady"? Życie jest doprawdy okrutne.
  • Odpowiedz
@Kawa_Czibo: prawda XD wspominac będzie co najwyżej tego Oskiego syna Janusza właściciela kołchozu, teraz właściciela prężnej firmy, którego zdradziła w wieku 20 lat z Natanielem po czym obaj kopneli ja w tylek. A nie jakiegos aspergerowca, ktory po latach zostal programista czy wyrobnikiem w korpo xddd
  • Odpowiedz