Aktywne Wpisy

Qersoui +269
Chciałbym wierzyć, że ta afera będzie gamechangerem i podejście Polaków do bogatych się zmieni, że wzrośnie świadomość klasowa i przedsiębiorcy stracą status bożków. Ale znając życie sprawa przycichnie i za miesiąc ludzie zarabiający minimalną dalej będą kłaść się rejtanem przed opodatkowaniem bogatych,
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz

OBAFGKM +377
źródło: temp_file2382260114763848161
Pobierz

Najlepsze w tym jest to że oprócz niewielkiej grupki osób z innych opcji to tutaj (a zwłaszcza na głównej) to kiszą się głównie konfedepisowcy i gadają sami ze sobą xD
@deziom: zakleił połowę kraju billboardami jak fundacja kornice tuż przed wyborami pod pretekstem 'walki z sepsą' z hasłami o wygrywaniu i pokonywaniu zła. o sepsie - najmniejsze litery, szary tekst na szarym tle. to na pewno przypadek, nie chodziło o żadną politykę.
źródło: 20231006_145619_maly
Pobierz@JuliuszSlowacki: Zawsze tak było. Na starym wykopie jeszce w czasach prymu Sportingów, Lajonków i innych Velatich jak jeszcze było widać ilośc wyświetleń znaleziska to też się brandzlowali, że jak mają 1,5-2,5k wyświetleń znaleziska, to znaczy że cała Polska tak myśli.
@eeehhh: To konto kiedyś było alternatywnym kontem z aktywnością dla żartu (zauważyłem że był koleś co miał ksywkę bodaj @Adam_Mickiewicz więc dla jaj założyłem konto ze Słowackim - pierwsze wpisy zresztą wyraźnie to pokazują). Oryginalne konto nie istnieje więc póki co sobie lurkuję na tym, niemniej powoli znowu kończy mi się cierpliwość do tego portalu.