Wpis z mikrobloga

Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen, pierwszy raz w życiu starałem się nie panikować by nie wybudzić, kontynuowałem świadomy sen, jakieś k---a potwory atakowały których nie mogłem wymazać ale wymyślałem supermoce by je pokonać XD Ale co polatałem i porobiłem to moje XD Gorzej że do roboty miałem i we śnie sobie mówię "to już kilka godzin minelo ale pewnie budzik mnie wybudzi". We snie przezylem z dobre 6 godzin a realnie to bylo 40 min. P------e, cudowne przeżycie od lat tego nie doświadczyłem
#swiadomysen #storytel #luciddream
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EDWARD_MORDAKE Dla mnie niesamowite są historie które się powtarzają gdy powie się w śnie że to sen to te postacie stają się agresywne, mówią że nie powinno cię tu być. Nie spotkałem się chyba z innymi historiami
  • Odpowiedz
@Galaktyk: To ma wspólny mianownik, bez kitu, ja jestem sceptyczny do wszystkiego ale tutaj po tym co przeżylem, byłem kompletnie świadomy, wierzę że mnie w------o z serwera po prostu bo byłem świadomy, jeszcze wprost mi mówi że nie powinno mnie tam być. Jako Ty - jesteś świadomy, więc ciało jest spokojne, powinno zareagować spokojnie gdy mówisz że to sen tym istotom, ale gdy im powiesz to się twarze zmieniają i
  • Odpowiedz
  • 280
@EDWARD_MORDAKE: zazdroszczę. Ja tylko raz miałem incepcję we śnie. I niestety miała nieoczekiwane konsekwencje.

Poczułem, że chce mi się lać, więc poszedłem pod drzewo (akurat spacerowałem po lesie). I jak rozpinałem spodnie, to zauważyłem coś nie tak z moimi dłońmi. Zorientowałem się, że to sen i byłem zadowolony, że nie zacząłem podlewać drzewa. Ale ponieważ ciśnienie na pęcherz było duże, to postanowiłem się wybudzić. Wstałem z łóżka, poszedłem do łazienki
  • Odpowiedz
@EDWARD_MORDAKE kiedyś miałem identyczną sytuację - wszystko było super dopóki nie wydało się że myślę że to sen . Straszne przeżycie nawet jeśli to czysta biologia mózgu to nadal jestem ciekawy co odpowiada za taki obrót sytuacji
  • Odpowiedz
@Galaktyk: Bardzo ciekawe, gdy obwieściłem im że to sen nie byli źli, tylko ich oczy się zmieniły, miła Pani podeszła i powiedziała że nie powinno mnie tutaj być. Za co to wszystko odpowiada, co to za projekcja p------a i skąd się to bierze. DMT chyba takich filmów nie zrobi realnych w takich sceneriach
  • Odpowiedz
@Galaktyk: Ja ogólnie mam demoniczne sny, często tam jest postać co się wydziera na mnie z racji charakteru ja się wydzieram na tą postać, wiem co mnie nawiedza a wierzący nie jestem. Tylko nie dam się nastraszyć.
Czułem stres i strach, ale wiedziałem świadomie że to ja panuje nad tym, ale to przejmowało kontrolę, po scenerii z kościołem wyszedl jakiś czlowiek i rozdziabiał morde na mnie w jakimś mieszkaniu, bałem
  • Odpowiedz
@Galaktyk: Oni przeważnie zmieniają twarz i rozdziabiają mordę, nawet nie zapraszają ale czujesz że musisz tam iść, nigdy nie idę.
Miałem raz sen, że byłem w domku w lesie i była burza, coś weszło przez drzwi i zaczęło rozdziabiać morde na mnie i się drzeć - jak w zwyczaju - zacząłem okropnie się drzeć bardziej na to coś. Dostalem w morde, obudziła mnie dziewczyna, ktora płakala bo miałem otwarte oczy
  • Odpowiedz
@EDWARD_MORDAKE kurde, ja raz na cwaniaka że ma mi pokazać o co w tym wszystkim chodzi, no i że mi pokaże i przesunęła się do mnie otworzyła twarz jak drzwi i zobaczyłem jakiś tunel i tak mnie bardzo do tego ciągnęło aby tam przejść ale się obsralem czy coś bo bardzo piszczało mi w głowie że się sam z siebie obudziłem ale spocony i zestresowany na maxa
  • Odpowiedz
@Galaktyk: No jest ten jakiś obronny mechanizm nawet w snach. Za nic nie uwierzę że to nie jest głębsze niż tylko sen a jestem sceptykiem na prawdę. A to miałeś świadomy czy zwykły? Bo czasem ciągnie tak że świadomym nawet ciężko kontrolę odzyskać
  • Odpowiedz
@EDWARD_MORDAKE: jak czytam takie rzeczy to na nowo budzi się we mnie fascynacja dotycza LD. Potem zapominam o temacie bo nie udaje się go osiągnąć i potem znowu fascynacja. W życiu miałem dwa świadome sny a trzeci to nie wiem do dziś czy był świadomym snem czy śniło mi się że to był świadomy sen. Ale coś pięknego. Szkoda ze nie można sobie tak o z poziomu zero tego kontrolować.
  • Odpowiedz
@Galaktyk: P------e, ja miałem takie coś że miałem roletę i mieszkałem na parterze, zrobiłem drzemkę, w zwyczaju kumple pukali w okno z racji że na parterze mieszkalem. Roleta zasunięta, ja drzemka, widzę swoja twarz w czerni jak zamienia się w żółtą, nagle głosy, pukanie, widzę przez roletę dosłownie 3 osoby, biegnę by otworzyć drzwi - w przedpokoju miałem lustro ale się nie widziałem w nim przebiegając - łapie za klamkę,
  • Odpowiedz