Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, czy wy całujecie swoje dziewczyny po tym jak robiły wam roaming? Bo czytałem komentarze, ze niektórzy brzydzą się nawet po lodziku, a ja to nie mogę się powstrzymać jak widzę jak mój #rozowypasek jest z siebie zadowolona po dobrze wykonanej robocie. Żeby nie było, dokładnie się myje przed zabawą to chyba nie powinienem się brzydzić dać jej buziaka jak skończy?
#zwiazki #s--s #kiciochpyta
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kyoukaisenjou_ roamingu nie uskuteczniałem jeszcze, opłaty za duże, więc się nie wypowiem w tej kwestii.
Ale nie ma nic gorętszego niż pocałowaniem swojej dziewczyny po tym jak walczyła o oddech na twoim kroczu. Nie wiedzą co tracą.
  • Odpowiedz
Widzę że roaming siadł, ale to w sumie dobrze bo byłem ciekaw co na wykopie się myśli o rimmingu że strony kobiet a się nie mówi o tym
@Little_Makak xD
@Wap30 ja tam się cieszę że moja różowa stara się żeby mi sprawić przyjemność więc doceniam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greenbong Oj tak dobrze powiedziane
  • Odpowiedz
Widzę że roaming siadł, ale to w sumie dobrze bo byłem ciekaw co na wykopie się myśli o rimmingu że strony kobiet a się nie mówi o tym

@Kyoukaisenjou_: zajebiscie sie pokazales XD Z d--y prosto do paszczy - pilnuj se tej karyny, zeby nie zarazila jakims dupnym syfem porzadnych, niczego nieswiadomych wykopkow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz