Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +412
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
PrzylepkaZniszczenia +167

==============================================
UWAGA UWAGA, OTO JEDYNA TAKA W ROKU, EKSKLUZYWNA SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI TAGU #przegryw. Ja, Van-der-Ledre mam przyjemność zgodnie z tradycją zaprosić was wszystkich, samotnych i utrapionych na wspólną listę obecności świętego tagu. Pragnę serdecznie podziękować wam za wszelkie otrzymane wsparcie emocjonalne, za to, że zawsze służyliście dobrym słowem i pomocną dłonią oraz za to, że jesteście. Tradycyjnie, jeśli jesteś, zapisz się na liście.
#przegryw #samotnosc
==============================================
Linki do poprzednich listów:
List z 30.12.2023r. - kliknij tutaj
List z 24.12.2023r. - kliknij tutaj
List z 22.12.2023r. - kliknij tutaj
List z 18.12.2023r. - kliknij tutaj
Nadawca zweryfikowany
Wysłano dzięki #wolamyzbanowanych
źródło: SYLWESTROWA LISTA OBECNOŚCI
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@NikoCrusoe: jaki automat? Ja ręcznie wstawiam na prośbę zbanowanego
Komentarz usunięty przez moderatora
obecny.. niestety
@NikoCrusoe: XD Nie stać mnie na AI. A raczej jestem za głupi na obsługę tego. Wszystkie posty na #wolamyzbanowanych były wstawione ręcznie i wstępnie przeglądnięte
źródło: OIG (55)
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@tiramisu02: Cześć, nie, właściwie nie prowadzę. To chyba ostatni list. Inicjatywa skończyła się wraz z nowym wykopem w styczniu 2023 i większą ilością nauki na studiach. Jednak takiego listu grzech nie wstawić :)
Miło widzieć, że ktoś pamięta i korzystał! :)
Komentarz usunięty przez moderatora