@Koziom: I dobrze, że w końcu takie "działania" szkół są piętnowane. @secs Pewnie sobie jakiś nauczyciel "porządkował" dziennik w dzień wolny i powpisywał zaległe rzeczy dopiero. Chociaż gdybam, bo nie znam się na tych ich systemach, bo nigdy z nimi nie miałem do czynienia szczerze mówiąc (Maturę zdawałem jeszcze przed tą "cyfryzacją" w szkołach).
@HrabiaTruposz: @Koziom Znając życie, to potem wiele osób będzie się na niej mściło za to zgloszenie. Ja już dobrze znam ten system edukacji i nauczycieli XD Nauczycielce pokiwają palcem, nic się nie stanie, a koleżanka będzie miała problemy. Gorsze oceny za odpowiedz ustna itp
#polityka #edukacja #szkola #neuropa #4konserwy
źródło: GCr_WbeWcAAft0U
Pobierzźródło: ojczenasz
Pobierz@secs Pewnie sobie jakiś nauczyciel "porządkował" dziennik w dzień wolny i powpisywał zaległe rzeczy dopiero. Chociaż gdybam, bo nie znam się na tych ich systemach, bo nigdy z nimi nie miałem do czynienia szczerze mówiąc (Maturę zdawałem jeszcze przed tą "cyfryzacją" w szkołach).
@Kopyto96: Obowiązkowa ochotniczość :P
Batem bym pogonił, bo zdefraudowały pieniądze podwójnie w zamian za usprawiedliwienie nieobecności na zajęciach