Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Majkel2008 niby można wytresować, ale jak cię nie będzie to kot i tak wejdzie, taka prawda. Ja swoją ściągam za wchodzenie na blat i zdarzy jej się, znaczy wskakuje, ale jakoś rzadziej jak jestem w pobliży. Różowa zawsze miała #!$%@? i właśnie hihi kotek i przy niej robi co chce...

@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen wbrew pozorom koty są czyste, czystsze niż psy i mówię całkiem serio. Fakt faktem wchodzą do kuwety i jak tak pomyślisz
@brakloginuf: miałem kota "wypozyczonego" z forum na tzw. próbę. 3 miechy z tym gównem wytrzymałem.
Psa też miałem, o niebo lepsze zwierze, chociaż też w #!$%@? roboty.
Teraz mam dziecko i polecam jak ktoś potrzebuje #!$%@?ącego śmierdziucha w domu, przynajmniej można klocki LEGO poukładać, pobawić sie i posmiać jak się naleśnikami #!$%@?
@zielony_goblin: moj jak zostaje sam to spi albo siedzi w tych miejsach gdzie mu sie pozwala, od 8 lat od kiedy go mam poza kuweta zlal sie 2 razy raz kak byl gnojem i pomylil wlasna miske z karma z kuweta xd a raz jak mial chory pecherz to sikal pod siebie bo nie czul, kota da sie wytresowac bez problemu ale trzeba mu poswiecic sporo czasu i uwagi a bydle