Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@dzieju41: ale co mam ci podlinkować dane z gusu które są manipulowane? Nie chcę się z tobą klucić ale jak nie widzisz że z przeciągu 2 lat płacisz 2x więcej za zakupy to chyba żyjemy w dwóch różnych "Polskach"
Dwa przykładowe produkty które zdrożały 2x, olej rzepakowy i cukier.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41: oczywiście że tak, znajduje się w nim np kategoria "mięso" i ty nie wiesz jaki rodzaj mięsa został brany pod uwagę, czy wieprzowe, kurczaka czy może szczura.
  • Odpowiedz
@opk20
Inflacja - nie dobiła do 25% ❌
Złoto - chwilę było po 2144 USD, ale to w nocy gdzie płynność była bardzo słaba (tylko Japonia) i teraz jest po 2065 USD ❌
Łukaszenka - żyje ❌
500+ - tu Ci się udało ✔️
PiS - wygrał wybory, ale nie może samodzielnie rządzić, to różnica
  • Odpowiedz
@opk20:
Poprawiłem twoje walenie gruchy:

- Inflacja dobije do 25% - oficjalna, wiadomo ze realna juz teraz wynosi około 40% ❌
- To będzie rok złota - 2200USD uncja pod koniec 2023. ❌ ~2140$
- Łukaszenka zostanie zabity lub odsunięty od
  • Odpowiedz
  • 0
@trzeciarzesza: spekulacja oczywiście jak cały rynek, ale wpisz sobie Elon Musk dogecoin jest pełno artykułów na ten temat. Twitter złożył także papiery do odpowiednich organów o własną walutę lub coś w ten deseń. Wszystko to tylko i wyłącznie spekulacje i szczątkowe informacje.
  • Odpowiedz
  • 3
@Benzen: 25-30k rok temu było rozsądnym strzałem patrząc jak wykopki i cały Internet z łzami w oczach wieszczył kolejny upadek BTC XD
  • Odpowiedz
@opk20: Inflacja dobije do 25% - oficjalna, wiadomo ze realna juz teraz wynosi około 40% ❌ Oficjalna była 18.4% ale i tak wiemy ile jest naprawde.

Milion. Wszyscy wiemy, że inflacja osiągnęła milion procent, nie istotne są dane gusu czy Eurostatu mybwiemy lepiej.
  • Odpowiedz