mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Linnior88
@mirko_anonim: tak sobie tłumacz , nie można wszystkiego wytłumaczyć trauma w pewnym momencie odcinasz pępowinę i masz tą możliwość wybrać inną drogę życia niż twoi rodzice
4
k.....a
przyczyna takiego stanu rzeczy w moim przypadku to p--------ę*a matka

@mirko_anonim:
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): 100% racja. Sama byłam taką osobą i przez to znam doskonale ten bałagan w głowie i brak umiejętności dogadania się sama ze sobą. Dobrze, że mam to już za sobą, ale co spierdzieliłam w swoim życiu przez to to moje.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
0
Dietetyq
Dietetyq
Jeżeli widzicie na tinderze pannę w wieku 35 która szuka od 5 lat chłopa, z pięknym opisem, magistrem, mnóstwem zainteresowań w tym tatuażami, podróżami i kotem albo psem, ze zdjęciami pokazującymi piękną sylwetkę, być może z jakimś małym defektem budowy ciała który sprawia że dziewczyna nie wygląda jak modelka to możecie strzelać w ciemno że to ten typ osoby którą opisałam, tylko że ta osoba nie jest jeszcze świadoma tego jakie ma
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @Linnior88:

Pępowiny nigdy nie odcina dziecko tylko osoby dorosłe i na dodatek nie sama rodząca tylko ktoś z zewnątrz który ogarnia całą sytuacje na spokojnie, w tej metaforze przychodzi mi na myśl że jest to rola ojca i na to by wychodziło że to on w związku powinien to zrobić, a teraz kobiety nie akceptują żadnej roli męża w wychowaniu dzieciaków bo dziecko jest zawsze kobiety
0