Aktywne Wpisy
GabrielOcello +477
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +741
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Ktoś podrzucił nam psa, znaleźliśmy go pod płotem przy samochodzie. Podejrzewamy, że ktoś przejeżdżał i go wyrzucił. Możliwe, że niechciany prezent na święta.
Niestety nic o tym piesku nie wiemy oprócz tego, że to suczka. Może ktoś jest w stanie ustalić jakiej wielkości urośnie? Czy nie da się tego ocenić?
Obecnie śpi na parapecie więc do końca nie jesteśmy pewni czy to pies czy kot… (。◕‿‿◕。)
Edit1: no i podpowiedzcie co można z takim małym pieskiem zrobić, do schroniska nie chcemy go oddawać.
#zwierzaczki #swieta #prezent #koty #pieseczkizprzypadku #zalesie
@Defined: Czips udal ze nie slyszal :P owczarek francuski briard.
2 lata pozniej :DD (40+kg)
No ale przednia lapa robi wrazenie :P Wrazenie to znika jak jest w wannie