Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w rządzie to mam ogromne obrzydzenie. Ha tfu
@thorgoth: Zapewne masz już swoje mieszkanie czy tam dom i ci to zwisa i powiewa? Jeśli tak to rozumiem, myślenie typu ja już mam, a że inni beda mieli p--------e? No cóż, życie ( ͡°͜ʖ͡°)
@GabrielOcello: mieliście w dupie gdy wprowadzano milion razy gorsze programy typu 500+ czy czternasta emerytura. Teraz ja mam wywalone na wasze jęki. Zycie, karma wraca, whatever ¯\(ツ)/¯
@thorgoth: Dla Twojej wiadomości nie jestem i nie byłem nigdy beneficjentem żadnego rozdawnictwa i mi to od samego początku mocno przeszkadza każda forma przepalania kasy
mieliście w dupie gdy wprowadzano milion razy gorsze programy typu 500+ czy czternasta emerytura. Teraz ja mam wywalone na wasze jęki.
Zycie, karma wraca, whatever ¯\(ツ)/¯
@thorgoth Myślę, że akurat ta część społeczeństwa, której nie podoba się 0% zazwyczaj jest przeciw innemu rozdawnictwu, bo mają trochę większą od przeciętnej świadomość działania gospodarki, a pondato nie są emerytami i nie mają dzieci - więc żadnego interesu nie mają w socjalizmach.
@GabrielOcello: ale to zadna abstrakcja, tylko klasyczne pump and dump. Placic beda kredyciarze, ktorzy w pore nie sprzedadza swoich kurnikow xD a wtedy wchodze ja i wykupuje wszystko za bezcen.
@GabrielOcello: Ogólnie politycy PO zawsze byli mocno umoczeni w sprawy mafijne z deweloperką, przypomnę tylko Adamowicza czy też HGW. Ludzie ginęli, a policja umarzała sprawy. To są zbyt wielkie pieniądze.
@thorgoth: Nope, nie byłem. Kiedy wprowadzali 500+ skupiałem się na zupełnie innych rzeczach w zyciu, ale co to ma do rzeczy? 500+ wprowadzone zostało 8 lat, to teraz nie można podnosić głosu i dawać im taśmowo wprowadzać co chcą? Nie rozumiem Twojej logiki. Brzmisz jak zmęczony życiem człowiek (klasyczny Polak), którego można robić jak się chce bo już na tyle im pozwolono.
@thorgoth: Napisałem ci ze to było 8 lat temu, i nawet nie skupiałem się ani nie rozmyślałem nad tym co o---------ł w tamtym momencie rząd, ale to nie świadczy o tym, że mam teraz siedziec cicho bo przechneli sobie 500+, 800+ czy wyjebywali kase na dopłaty podczas covid.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#nieruchomosci #polityka
Zycie, karma wraca, whatever ¯\(ツ)/¯
@thorgoth Myślę, że akurat ta część społeczeństwa, której nie podoba się 0% zazwyczaj jest przeciw innemu rozdawnictwu, bo mają trochę większą od przeciętnej świadomość działania gospodarki, a pondato nie są emerytami i nie mają dzieci - więc żadnego interesu nie mają w socjalizmach.
Więc nie
@GabrielOcello: ale to zadna abstrakcja, tylko klasyczne pump and dump. Placic beda kredyciarze, ktorzy w pore nie sprzedadza swoich kurnikow xD a wtedy wchodze ja i wykupuje wszystko za bezcen.
@GabrielOcello: jak się objawia te sprzeciw poza wpisami na wykopie?
Fair deal, isn't? ¯\(ツ)/¯