Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +213
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +702
Komentarz usunięty przez autora
Mirku ja nie jestem ksiezniczka ktora trzeba zagadywac i ciagnać za ozor, skakać i robić pajacyki.
Lubie rozmawiac, chyba ze ktos ma w dupie dialog i odpowiada monosylbami.
Pokazuje tylko, ze to nie problem tylko mezczyzn, kobiety takze maja takie problemy w interakcjach.
@mishka49 ja ze 4/10.Wg wykopowej logiki powinnam miec powodzenia wsrod takich jak
@Snusmumriken_: jeszcze dwa lata temu chciało mi się gonić za babami, teraz już straciłem nadzieję, ale nie martw się wykop jest pełen mireczków 6/10
Poza tym dość długo prowadzimy konwersację xD, a to że JA twierdzę, że jestem 6/10 to nie znaczy że tak w rzeczwistości jest
Generalnie to fajnie, że nie doszło w tym wątku do obrzucania się gównem, szanuje za to motzno, zwlaszcza, że w takich watkach emocje napiete jak bycze jaja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mimo braku porozumienia życzę Tobie oraz @sinls @Dietetyq wszystkiego dobrego (。◕‿
@Zenzenzen jo raczej bylam zawsze ekstrawertyk, ale przezylam fobie spoleczna. Nikomu tego gowna nie zycze. Ataki paniki przy wyjsciu z domu, omijanie witryn sklepowych, zeby tylko nie zobaczyc wlasnego odbicia, unikanie wzroku ludzi. Gdybym nie musiala sama sie utrzymywac, to bym pewnie siedziala w domu i patrzyla w sciane. Nie mam az tak jak Twoja kolezanka, moge zagadac
Wiele osób będących naturalnie ekstrawertykami zamknęło się w sobie na skutek przykrych doświadczeń. Zastanawiam się tylko,
A moze taka byla wczesniej, a cos ja zblokowalo?
Masz racje, ze zyczliwi ludzie potrafia czlowieka odblokowac. Sama bylam stlamszona w pracy, obecnie tragilam na swietnych ludzi, wsrod ktorych moge byc soba, i jestem akceptowana. Ale nada czuje, ze spalam sie w pracy, i po niej juz nie mam tyle energii. W domu w samotnosci jest
I to nawet wykopki ( ͡º ͜ʖ͡º)
niekoniecznie sie zgodze, znam ludzi ktorzy sa introwertyczni i tacy pozostaja, nawet w sytuacjach awaryjnych i stresowych¯_(ツ)_/¯
hej #moderacja o co znowu #!$%@? chodzi xD wy jak w socjalizmie, musicie naprawiac problemy ktore sami stworzyliscie
proszę na dobranoc https://www.youtube.com/watch?v=JaSfjAIcGpQ
masz więcej niż 35? xD