wszystkim z tagu #przegryw oraz #samotnosc w 2024 życzę odwagi do działania oraz zagadywania do losowych ludzi. Na mieście widzę sporo manletów zakolaków z kobietami i wyróżnia ich to, że na pewnym etapie nie bali się zagadać. Podobnie jest z ludźmi którzy podróżują sobie, mają w------e j---a i nawiązują dużo przypadkowych znajomości. Mniej walenia konia, prokrastynacji i więcej wygrywu. Życie jest za krótkie żeby przegrywać. Pozdro.
@Dietetyq: przykład Wrocławia - miasta totalnie przeludnionego i przykład zakolaka manleta nie jest nawet jakoś totalnie z czapy, bo widok pary gdzie kobieta jest wyższa też jakoś nie dziwi xD
Ogólnie to mój przekaz bardziej dotyczył życzenia do pracy nad sobą i socjalizowania się jakkolwiek a nie żałosnych rad PUA i wyrywania lasek. To jest proces, w którym najlepiej nie nastawiać się na nic innego niż na poznanie ludzi i
przykład Wrocławia - miasta totalnie przeludnionego i przykład zakolaka manleta nie jest nawet jakoś totalnie z czapy, bo widok pary gdzie kobieta jest wyższa też jakoś nie dziwi
@sinls: Przykład Poznania - literalnie 2 razy na tysiące mijanych par takie coś widziałem i nie jestem pewny czy to brat i siostra czy znajomi nie byli.
Nie obraź się, ale moim zdaniem Ty dajesz zwyczajnie rady do których sama (?) się nie stosujesz tj. sama do nikogo nie zagadujesz a polecasz to innym ludziom bo tak kogoś można poznać
Nie obraź się, ale moim zdaniem Ty dajesz zwyczajnie rady do których sama (?) się nie stosujesz tj. sama do nikogo nie zagadujesz a polecasz to innym ludziom bo tak kogoś można poznać xd
po pierwsze to jestem facetem (wykop 2.0 vibes), a po drugie to zagaduję - przy czym ja mam totalnie inny próg wejścia, stąd wiadomo, że nie można polecać komuś wyrywania lasek jutro, kiedy dzisiaj ma fobię społeczną. Jak wspomniałem, chodzi o proces, angażowanie się w jakieś lokalne inicjatywy, wolontariat, wspólne wakacje - jest tego masa czy nawet spotkania online (klasy zoom, omegle
@sinls: Masz generalnie racje - warto się rozwijać dla samego siebie, realizować swój potencjał na tyle na ile jest to możliwe.
lokalne inicjatywy, wolontariat, wspólne wakacje - jest tego masa czy nawet spotkania online (klasy zoom, omegle itp.).
Ciekawe jest to, że Ty widzisz MULTUM opcji w sensie realnych miejsc gdzie można wyjść, miło spędzić czas, jakoś się poudzielać a ja takich miejsc kompletnie nie znam - jak się tak głębiej zastanowić to ja znam tylko wszelkiego rodzaju USŁUGI które mogę sobie kupić i tam przy okazji są jacyś ludzie, ale z nimi najczęściej nie wchodzi się w głębsze relacje poza standardową gadką tj. "jak się Państwu hotel podobał?", "pierwszy raz na masażu?"
@sinls dzięki, do walki z samotnością będę już chyba namawiał mirków do jakiegoś działania i chęci spotkania. Mam według mnie fajnie hobby a mianowicie rower. Jestem już umówiony z jednym mirkiem na rower w górach pojeździć,pozwiedzać, mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Okoliczni znajomi już mnie olewają w 90% bo wiedzą że stypiarz i nudziarz. A to ja z reguły wychodzę z inicjatywą.
@mishka49 @sinls różowym przegrywom bym życzyła, by mniej skupiały się na porównywaniu do innych, były mniej krytyczne wobec siebie, by wyczołgały się z prokrastynacji, znalazły sobie hobby i wyznaczyły cele. Mireczku @sinls wszystkiego dobrego w Nowym roku ( ͡~ ͜ʖ͡°) btw tak to pisze na podstawie swoich problemów xD
@Dietetyq tak, dokładnie takie samo odnosze wrażenie, a prawda jest zupełnie inna. W dodatku uważają, że kobiety na start w życiu mają prościej, a przecież różne historie pisze życie :)
@mishka49 a ja tak nie uważam, nie wszystkie mają łatwiej. Prawdą jest to, że coraz częściej dyskryminuje się mężczyzn, deprymuje, faworyzuje często kobiety, ale nie wszystkie z tego ochoczo korzystają- lub w ogole mają okazję.Brzydkie kobiety mają tak samo p--------e jak brzydcy mężczyzni. Takie mamy czasy ¯_(ツ)_/¯ Ciśnienie na to by być idealną, szczupłą, piękną, z pięknymi włosami, dużymi cyckami, bez zmarszczek, zawsze zadbaną, w dodatku cudowną matką, doskonałą panią domu
Męska i damska samotność to zupełnie różne rzeczy.
@mishka49: Czym się różni mężczyzna, który nie ma rodziny i przyjaciół, jest spierdoksem i nie może znaleźć żadnych znajomych mimo wysiłków, od kobiety, która nie ma rodziny i przyjaciół, jest spierdoksem i nie może znaleźć żadnych znajomych mimo wysiłków?
@mishka49: Przecież wykopki z tych tagów twierdzą, że kobiety nie mogą być przegrywami ani samotne.
Ogólnie to mój przekaz bardziej dotyczył życzenia do pracy nad sobą i socjalizowania się jakkolwiek a nie żałosnych rad PUA i wyrywania lasek. To jest proces, w którym najlepiej nie nastawiać się na nic innego niż na poznanie ludzi i
@sinls: Przykład Poznania - literalnie 2 razy na tysiące mijanych par takie coś widziałem i nie jestem pewny czy to brat i siostra czy znajomi nie byli.
Nie obraź się, ale moim zdaniem Ty dajesz zwyczajnie rady do których sama (?) się nie stosujesz tj. sama do nikogo nie zagadujesz a polecasz to innym ludziom bo tak kogoś można poznać
po pierwsze to jestem facetem (wykop 2.0 vibes), a po drugie to zagaduję - przy czym ja mam totalnie inny próg wejścia, stąd wiadomo, że nie można polecać komuś wyrywania lasek jutro, kiedy dzisiaj ma fobię społeczną. Jak wspomniałem, chodzi o proces, angażowanie się w jakieś lokalne inicjatywy, wolontariat, wspólne wakacje - jest tego masa czy nawet spotkania online (klasy zoom, omegle
Ciekawe jest to, że Ty widzisz MULTUM opcji w sensie realnych miejsc gdzie można wyjść, miło spędzić czas, jakoś się poudzielać a ja takich miejsc kompletnie nie znam - jak się tak głębiej zastanowić to ja znam tylko wszelkiego rodzaju USŁUGI które mogę sobie kupić i tam przy okazji są jacyś ludzie, ale z nimi najczęściej nie wchodzi się w głębsze relacje poza standardową gadką tj. "jak się Państwu hotel podobał?", "pierwszy raz na masażu?"
Mam według mnie fajnie hobby a mianowicie rower. Jestem już umówiony z jednym mirkiem na rower w górach pojeździć,pozwiedzać, mam nadzieję że mnie nie zawiedzie. Okoliczni znajomi już mnie olewają w 90% bo wiedzą że stypiarz i nudziarz. A to ja z reguły wychodzę z inicjatywą.
Mireczku @sinls wszystkiego dobrego w Nowym roku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
btw tak to pisze na podstawie swoich problemów xD
Nie tylko niebiescy piwniczą.
Dzięki (jak to do mnie było)
Jestem z lubelskiego
Ciśnienie na to by być idealną, szczupłą, piękną, z pięknymi włosami, dużymi cyckami, bez zmarszczek, zawsze zadbaną, w dodatku cudowną matką, doskonałą panią domu
@mishka49: Czym się różni mężczyzna, który nie ma rodziny i przyjaciół, jest spierdoksem i nie może znaleźć żadnych znajomych mimo wysiłków, od kobiety, która nie ma rodziny i przyjaciół, jest spierdoksem i nie może znaleźć żadnych znajomych mimo wysiłków?
@Snusmumriken_: tak jak z 500+ Jestem przeciwnikiem rozdawania pieniędzy, a już na pewno w taki sposób, ale chyba tylko debil nie weźmie.