Wpis z mikrobloga

wszystkim z tagu #przegryw oraz #samotnosc w 2024 życzę odwagi do działania oraz zagadywania do losowych ludzi. Na mieście widzę sporo manletów zakolaków z kobietami i wyróżnia ich to, że na pewnym etapie nie bali się zagadać. Podobnie jest z ludźmi którzy podróżują sobie, mają w------e j---a i nawiązują dużo przypadkowych znajomości. Mniej walenia konia, prokrastynacji i więcej wygrywu. Życie jest za krótkie żeby przegrywać. Pozdro.
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mishka49 znam mase damskich przegrywów, i są traktowane zawsze jak kumple, nie jak materiał na partnerke. I takie też mają w dupie przywileje, więc nie porownywalabym tego do 500+ ktore bierze kazdy.
Ciśnienie wcale nie jest już tylko z social mediów. Sama nie przeglądam instagramów, tiktokow, fejsbuków, a widze jakie spustoszenie te media sieją w spoleczenstwie.
Widze po samej sobie, po masie kobiet ktore maja kompelksy z d--y. Tak samo mezczyzni-
  • Odpowiedz
@mishka49: Przeczytałeś mój komentarz do końca? Ja nie wiem, skąd w tylu wykopkach przekonanie, że każda kobieta ma adoratorów czy tłum chętnych na znajomość z nią, co w tym trudnego do uwierzenia? Skąd taka babka ma mieć tych chętnych, kiedy np. nawet nie ma możliwości i umiejętności, żeby poznawać ludzi? Sama miałam w życiu okresy, kiedy nie miałam z kim pogadać oprócz rodziców.
  • Odpowiedz
@mishka49:

Brzydkie kobiety mają tak samo p--------e jak brzydcy mężczyzni

@Snusmumriken_: w kontekście samotności.. nie sądzę. Patrz pierwsza lepsza grupa na FB "poznam XXX" - nawet jak napisze gruba niezadbana dziewczyna, ma 100+ polubień i masę komentarzy od przeciętniaków. Napisze przeciętny mężczyzna to zero albo 2 polubienia od innych facetów. To nie jest to samo :))
  • Odpowiedz
może w Twojej wyobrazni.

Polecam odstawić wypok bo Ci spacza spojrzenie na realny świat

@Snusmumriken_: ale o co chodzi? System nie dyskryminuje mężczyzn? Wiek emerytalny już zrównany? Pobór do wojska obowiązkowy dla
  • Odpowiedz
@mishka49 sama w pracy dbam o to by nie traktowano mnie jak płatek śniegu, jestem rodzynkiem ale dzwigam razem z chlopami po równo. Zarabiamy tyle samo, wiec nie mam zamiaru byc obciazeniem.
@sinls Może tak jest na jakiś grupach, ale nadal nie bierzesz pod uwage różowych które nigdy w zyciu by sie nie odwazyly by napisac tam posta.
Juz nie wspomne o portalach radnkowych, gdzie 99% dopasowań nie odpisuje gdy
  • Odpowiedz
sama w pracy dbam o to by nie traktowano mnie jak płatek śniegu, jestem rodzynkiem ale dzwigam razem z chlopami po równo. Zarabiamy tyle samo, wiec nie mam zamiaru byc obciazeniem.

@Snusmumriken_: szanuje takie coś, serio. Ale takie przypadki to tylko jednostki

c--j ze gruba, brzydka, zakompleksiona, niezbyt madra xD ale na bank mam adoratorow xD

@Snusmumriken_: założenie tindera to chyba nie jest nic trudnego, inna koleżanka znalazła
  • Odpowiedz
@mishka49 ale kolego piszemy ogolnie o tym, ze kobiety tez sie moga czuc przegrywami i s-----------i, a nie o wieku emerytalnym czy poborze do wojska.
W tej kwestii uwazam, ze wiek emerytalny powinien byc jak czesto zagramanico- z uwzglednieniem przepracowanych lat (dla przykladu w NL wyliczono, ze na emeryture przejde w wieku 76 lat).
Pobor do wojska? Uwazam, ze kobiety powinny przejsc przeszkolenie w zakresie uzywania broni, ale przede wszystkim w
  • Odpowiedz
@mishka49 ale tinder nic nie zmieni, mowicie o tych setkach lajków, ale nie bierzecie pod uwage tego, ze gross tych lajkow to bezzebną patologia prosto z kryminalu albo dziadki po 60 xD K---a, tylko nie wyjezdzaj z tekstem o wybrzydzaniu, bo to nie jest zabawne xD
  • Odpowiedz
Patrz pierwsza lepsza grupa na FB "poznam XXX" - nawet jak napisze gruba niezadbana dziewczyna, ma 100+ polubień i masę komentarzy od przeciętniaków. Napisze przeciętny mężczyzna to zero albo 2 polubienia od innych facetów.

@sinls: Skoro kobiety cieszą się tam takim zainteresowaniem, a mężczyźni nie, to wychodzi na to, że siedzą tam głównie spermiarze. A z takimi nie ma sensu zawierać znajomości. Gdzie kobieta typu spierdoks-piwniczak ma poznać zwykłe koleżanki
  • Odpowiedz
@Snusmumriken_: ja myślę (wnosząc właśnie po tym co widzę na FB czy portalach randkowych) że nawet brzydka nieatrakcyjna dziewczyna znajdzie sobie kogoś do rozmów, żeby nie czuć się samotną. Problemem zazwyczaj jest jedynie to, że mężczyźni którzy się odzywają nie spełniają ich norm piękna xd. Ktoś chyba nawet na wykopie robił eksperyment z nieatrakcyjną laską na tinderze która miała masę par w 1 dzień, także ciekawe jest to co piszesz.
  • Odpowiedz
@sinls mam dowody, że wcale nie zawsze chodzi o urode ( ͡º ͜ʖ͡º)
przyznaje, ze nie wchodze w dyskusje z ludzmi patologicznymi oraz z osobami 30 lat starszymi. Nie zlicze par w ktorych odzywalam sie, i nie bylo zadnej reakcji, lub takich w ktorych chlop odpowiadal zdawkowo monosylabami.
Imo po prostu jest to problem dzisiejszego swiata, a nie tylko jednej płci.
Tak samo odnosnie pogadania z
  • Odpowiedz
@Snusmumriken_: Ale Ty usilnie starasz się nie zrozumieć jednej kwestii, więc opiszę Ci to obrazowo:

Poziom trudności na rynku matrymonialnym - gdzie 10 to totalny hardcore a 1 to kaszka z mleczkiem, masz co chcesz na zawołanie

- brzydka kobieta 10/10
- brzydki
  • Odpowiedz
ale kolego piszemy ogolnie o tym, ze kobiety tez sie moga czuc przegrywami i s-----------i

@Snusmumriken_: ale koleżanko czuć się s---------ą, a faktycznie być s---------ą to też różne rzeczy.

gross tych lajkow to bezzebną patologia prosto z kryminalu albo dziadki po 60 xD K---a, tylko nie wyjezdzaj z tekstem o wybrzydzaniu, bo to nie jest zabawne xD

Widocznie tacy się wam podobają xD. Nie chciałem wyjeżdżać z tekstem o wybrzydzaniu
  • Odpowiedz
@Dietetyq A ja uważam, że po prostu łatwiej Ci jest znaleźć takie wytłumaczenie, i oczywiście stwierdzić, że macie jako mężczyzni trudniej.
Troche mnie smieszy też to stwierdzenie, że kobiety przeciętne są same bo są zaniedbane i mają problemy psychiczne. Spoko, tak może być, ale oczywiście jak chłop jest zaniedbany i ma problemy psychiczne to już wyższa ranga problemu? xD
Tak ja to widze tutaj na wypoku, ze jak chlop jest zaniedbany
  • Odpowiedz
@Dietetyq: kolega widzę, że wie o co chodzi. Nie wiem czy one serio tego nie rozumieją czy tylko udają. Tak jak w książce "Tresowany mężczyzna". Baby udają słabsze i nieporadne, żeby mieć w życiu lżej
  • Odpowiedz
@mishka49 no ale kobieta też moze byc spierolina. Serio xD sama nia jestem, i sie godze z tym od lat xD
Nie, bezzebna patologia i dziadki mi sie nie podobaja. Jak z kims rozmawiam, i mi odpowiada monosylabami, to tez nie widze sensu ciagniecia za jezyk. Serio damskie przegrywy istnieja, i rez sie czujemy jak niechciane gowno, takie som fakty. ¯_(ツ)
Co kto z tym robi dalej jego sprawa, ja
  • Odpowiedz