Wpis z mikrobloga

No tak, jak Onet czy WP wymyśla listy od czytelników to śmieszne a jak wPotylicę wymyśla niedorzeczne, propagandowy wywiad to już dobrze i nie można tego uznać za informację nieprawdziwą?
  • Odpowiedz
  • 395
Na jakiej podstawie? Nie mam pojęcia.

@DzikWesolek: Jest napisane na jakiej podstawie. Na podstawie mojego wpisu gdzie podałem wiele źródeł z renomowanej prasy pokazujących, że żadnych dzieci identyfikujacych się jako zwierzeta afirmowanych przez szkoły w Ameryce nie ma, wszystkie zapytane o to szkoły które były o to oskarżane odpowiadały, że nie ma u nich takich uczniów. To jest fake news tak mocny, że nawet politycy partii Republikańskiej w USA go
  • Odpowiedz
@DzikWesolek: wstaw sobie zamiast LGBT do tego wątku kosmitów. To jest masło maślane ten wywiad. Duże epitety jak wchodzenie z butami. A przykład tego jeden w dodatku oparty na internetowym trollingu. Moim zdaniem to artykuł pisany pod tezę.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Litter_boxes_in_schools_hoax

Zanim AI potrafiło robić filmiki, które są kłamstwem (podkładanie głosu) to ludzie potrafili pisać kłamstwa i to robili. Bierz na to poprawkę.
  • Odpowiedz
  • 10
@R187: Dowodem są moi znajomi z Kanady których wypowiedzi pokrywają w 90% z tym co tam przeczytałem. Nawet przez moment myślałem że to z nimi wywiad. Fakt, nie mówili nic o kotach, ale kontekst uwarunkowań z jakimi mieli tam do czynienia się pokrywa. No sorry, ale jednak bardziej wierzę im jako bezpośrednim świadkom. Wikipedia to też śmietnik jak cały internet.
  • Odpowiedz
@DzikWesolek mordo, ty poważnie podajesz jako dowód to, że twój znajomy z Kanady coś powiedział xd? Przecież to wrecz książkowa manipulacja, co tu robisz. To po prostu kolejny człowiek który w tego fejka uwierzył.
  • Odpowiedz
@DzikWesolek: powiedz mi jak to jest, że wysrywy wymyślone na Onecie są zakopywane i każdy ma to w dupie, a wysrywy wPolityce o wymyślonej "rodzinie z Kanady" mają jakiś specjalny status?

Pewnie bym zlał temat, ale osobiście znam rodzinę z Kanady która dokładnie z tych samych powodów zjechała do Polski

a ja znam rodzinę z Polski, która wyjechała do Kanady 20 lat temu i nie ma ochoty wracać, w dodatku
  • Odpowiedz