Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niezłe urojenia, na pewno pisiorom zależy na tym portalu

@1nfinity: nie wiem skąd urojenia, że im zależy na tym czy innym portalu. Same portale mają w dupie. Im chodzi o urabianie ludzi, że gdzie nie wejdą, tam jest ich narracja, żeby w końcu ludzie uznali, że może jednak faktycznie oni są większością i mają rację. Tak samo jak z ruskimi, których trolle są od onetu, przez małe portale regionalne po
  • Odpowiedz
Tak samo jak z ruskimi, których trolle są od onetu, przez małe portale regionalne po mikroportale branżowe.

Idąc twoją logiką, po co ruskim trollom miałoby zależeć na portalu o małym mieście, albo małej niezbyt znanej stronie z testami telefonów? Bo i tu i tu są.

@zmarnowany_czas
  • Odpowiedz
JBZD w okolicy 2020 stało się tubą propagandową konfy.
Polemika z większością użytkowników była niemożliwa.

Po wyborach ci ludzie płakali, że konfa tak słabo wyszła i oni by już woleli kolejne 4 lata PISu zamiast her Tuska.

Sam post skomentowałem wczoraj i dostałem nawet pozytywną reakcję.
  • Odpowiedz
@falden: fikcyjne profile, nagle przy tych komentarzach ruch jest kilkakrotnie większy niż zwykle, błędy językowe, typowe kalki z rosyjskiego i zdania brzmiące jak tłumaczone maszynowo. I to nie tylko chodzi o tematy związane z Ukrainą, a wszystkim co dobre dla Rosji i to nawet sprzed wojny.

Kiedyś na telepolis cxy innym serwisie o telefonach była dyskusja o tym, jak to Polacy używają telefonów niskopodłogowych, a Ukraińcy iPhone. "Niskopodłogowy" to kalka
  • Odpowiedz
@Clefairy: od dawna było wiadome że jbzd to środowisko największych przygłupów i bezbeków, pięć lat temu w technikum uczył się ze mną jeden gość który się każdego pytał czy jest "dzidowcem" i ślinił się do filmików na ichniejszym hardzie xD jak ktoś przyznaje się że tam wchodzi to od razu wiem że to debil
  • Odpowiedz