Wpis z mikrobloga

@glosnik: Ten tekst "jeśli nie potrafisz mnie zniesc..." To cytat z Marilyn Monroe. Ale fakt, masa jest debilnych pejdzy na fejsbuku, dzieki ktorym dziewczyny moga manifestowac jakie to one nie sa. A tak naprawde jakie chcialyby byc bo nie ma to zadnego zwiazku z rzeczywistoscia.
  • Odpowiedz
@glosnik: Mnie najbardziej żenują ludzie spod znaku: „ironia i sarkazm pozwalają mi znosić głupotę innych”. Najgorszy rodzaj ludzkiego śmiecia.
  • Odpowiedz
@glosnik: Bo od niezłej urody im pod deklem o--------a. Samoocena zawyżona a intelekt na poziomie drożdży. Poronione wymagania i oczekiwania co do traktowania ich... No ale niestety w takim świecie trzeba walczyć ; /
  • Odpowiedz
  • 0
@glosnik: Bo to fajne wytlumaczenie dla irracjonalnych, glupich czy chamskich zachowań. Hej, jestem zolza, mogę byc niemila, ale to przecież takie fajne, bo jestem taka wyjątkowa mdli mnie na samą mysl.
  • Odpowiedz
Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza

@glosnik: To nie jest taki głupi cytat. Każdy ma czasem zły dzień i jest wtedy niemiły a jeśli się jest w związku to druga strona powinna to zaakceptować, pocieszyć etc. I to się tyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet. Nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy facet przychodzi z pracy i miał
  • Odpowiedz
@blondeblossom: Zgadzam się w 100% z pierwszym akapitem tylko wbrew pozorom niezależna twarda kobieta ni jak ma się do kobiecości. Chciałbym się jednak czuć potrzebny w związku, a nie wszystko na zasadzie "ja sama". Twardy to według mnie powinien być facet, a kobieta uczuciowa, emocjonalna i na tych płaszczyznach super się uzupełniamy i dajemy dobre wzorce naszym dzieciom. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku. :)
  • Odpowiedz
@Simon: No i wg. tej książki niezależność oznacza właśnie żeby być świetną żoną i kochanką (czyli uczuciowość) ale żeby mieć też swoje hobby i na tyle oleju w głowie żeby móc zrobić coś samej a nie czekać tylko na inicjatywę ze strony faceta faceta. Chodzi o to żeby nie być natrętną i robić coś dla siebie czyli poczytać//pograć/iść na rower/siłownię/z koleżanką na kawę/ co kto lubi a nie leżeć bezczynnie
  • Odpowiedz