Wpis z mikrobloga

Ma ktoś internet w Vectrze?

Robią problem z podłączeniem, jeśli wg ich strony nie leżę w odpowiedniejlokalizacji (a jest to 1km od centrum miasta) ?

Na infolinii dowiedziałem się tyle, że 'Jedź pan sobie do stacjonarnego BOK' a nie chce mi się tyrac całe miasto :/

#wroclaw #internet
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: Właśnie wróciłem z pracy, nie sądzę żeby to była najlepszy pomysł.

Także czekam na odpowiedzi, albo mogę Ci podać moją lokalizację i się akurat przejedziesz :p
  • Odpowiedz
@syrena_elektro: PM.

@tatwarm: NIe robią problemów, tylko mają gównianych konsultantów. A oferta 115 kanałów + net 60 Mbit za 90 zł jest zbyt dobra by olać i iść do konkurencji. Np teraz w osiedlówce płacę za 80 kanałów i 8 Mbit neta 120 zł :/
  • Odpowiedz
@nodikv: u to drogo masz. Gdzie osiedlowki tak dużo sobie wołają? U mnie 120 kanałów (razem z pakietem canal +) to kosz to 80 zł do tego internet 100mb + tl.stacjonarny(xd) w dialogu to.koszt > 40zł. Byłoby jeszcze taniej bez telefonu no ale to nie ja o tym decyduje ;)
  • Odpowiedz
@nodikv: ja miałam kiedyś neta w vectrze i też musiałam trochę poczekać, aż mi go zechcą podłączyć. Ogólnie potem jakiś większych problemów z netem nie miałam, ale dzwonienie na ich infolinię to po prostu koszmar.

A co to telewizji - 2 lata temu jak byłam kilka razy w ich biurze, to 90% osób tam czekających było właśnie w tej sprawie - albo im dekodery nie działały, albo było coś nie
  • Odpowiedz