Nic nie jest tak żałosne jak hipokryzja. Gość po toksycznym związku, a wy po nim jedziecie jak po burej suce. A gdyby choć jeden z was trafił do na prawdę toksycznego związku to gwarantuje wam że tęsknilibyście
@mirko_anonim: gratulacje że udało się z tego wejść. Szkoda że jeszcze nie wiesz jak to się stało i dlaczego w tym tkwiłeś, ale być może terapia jakoś Ci w tym pomoże.
@SickSauer: bluźnisz i się ośmieszasz. nic gorszego nie jest w stanie cię w życiu spotkać niż toksyczny związek NIC. Chyba że bycie w obozie koncentracyjnym można z tym porównywać. śmierć jest 1000 razy lepsza niż toksyczny związek.
@mirko_anonim: Musiz być niezły Cuckold że dałeś się tak traktować różowej ja to by od razu uciekł ale z drugiej strony rozumiem że mogła tobą dobrze manipulować.Zazwyczaj psychopaci polują na osoby wrażliwe z miękkim sercem.
Anonim (nie OP): Terapię zacząłem i generalnie psychoterapeuta stwierdził, że byłem z osobą z zaburzeniami narcystycznymi, a do tego psychopatką, czyli trafiłem bardzo źle. Jeśli chodzi o to czemu w tym tkwiłem, to temu że na początku było bajkowo, cała manipulacja i przekraczanie granic następowało stopniowo. Kiedy już tych granic nie było za każdym razem, kiedy chciałem ją zostawić było szantażowanie, groźby, niby z perspektywy czasu i z boku komuś może
empatyczna płeć xd
Nic nie jest tak żałosne jak hipokryzja. Gość po toksycznym związku, a wy po nim jedziecie jak po burej suce.
A gdyby choć jeden z was trafił do na prawdę toksycznego związku to gwarantuje wam że tęsknilibyście
Toksyczny związek jest lepszy niż bycie incelem.
@r5678: pewnie, ale dla chuopów nie dla 0skarków jakichś.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jeśli chodzi o to czemu w tym tkwiłem, to temu że na początku było bajkowo, cała manipulacja i przekraczanie granic następowało stopniowo. Kiedy już tych granic nie było za każdym razem, kiedy chciałem ją zostawić było szantażowanie, groźby, niby z perspektywy czasu i z boku komuś może