Aktywne Wpisy
kochamajfony +416
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
OCIEBATON +118
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu
@xer2--her: podatek cukrowy na napoje cukrowe - baza. Wyraźnie spadło spożycie słodkiego gówna. Przy czym należy go zmienić tak, aby napoje na słodziku nie obejrmował i zmienić to wyłączenie, któremu podlegają napoje z 20% soku. Przez to każdy napój smakuje jak sok jabłkowy.
To bardzo triggeruje pisowcow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LebronAntetokounmpo: Dane masz z IDzD?
https://pkb24.pl/porazka-podatku-cukrowego-znacznie-mniejsze-przychody-efektow-zdrowotnych-brak/
@xer2--her: ej, ale to przecież właśnie oznacza, że skoro jest mniej hajsu z daniny - zmieniły się nawyki żywieniowe, bo Polacy mniej tego piją xD
https://pkb24.pl/porazka-podatku-cukrowego-znacznie-mniejsze-przychody-efektow-zdrowotnych-brak/
Masz jakieś źródło, że jest inaczej, czy chłopski rozum? Zresztą kij ci do tego co kto pije?
@xer2--her: To mistrzowski fikołek lewaków. Każdy im wytykał hipokryzję, że krytykowali PiS za 500+, a 800+ od Tuska im nie przeszkadza, to obrócili całą sprawę w żart, że "hehe my tylko tak udajemy, że popieramy 800+".
@xer2--her: pierwszy dzien tutaj? xD jak tusk oglosi kaczynskiego swietym to beda sikac pod siebie, ze dokladnie tak mialo byc i dokladnie na to glosowali.
To troche tak jakbys probowal tlumaczyc psu dlaczego nie powinien jesc wlasnego gowna. Nie ma po prostu mozliwosci intelektualnych na polaczenie dwoch takich abstrakcji. A i tak jest poziom wyzej niz fajnopolacy
@xer2--her: Same napoje zmieniły swój charakter. Jakoś dziwnym trafem jeśli coś jest słodzone cukrem/sokami to i tak przeważnie nie ma więcej niż 4,9g cukru na 100 ml. We Włoszech kiedyś trafiłem na jakieś ohydztwo z 17g/100 ml.
Komentarz usunięty przez moderatora