Aktywne Wpisy
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +297
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
Wychodzi na to, że żyją bogaci politycy którzy dzięki wojnie i korupcji wzbogacają się, spieniężają urobek i przepisują majątek na rodzinę. Takie to buty bajzelki.
#ukraina #wojna #rosja
rzucają tez żartami, ze tak stać w kolejce godzinami to nudno i następnym razem trzeba ogarnac
@Aquamen: Przecież zrobił dokładnie tę samą manipulację którą stosujesz ty. Nie udawaj, że nie rozumiesz o co chodzi, bo wyjdziesz na upośledzonego.
Albo jesteś dzieciak albo kłamiesz.
Ostatnio będąc u kolegi w szpitalu w odwiedzinach sam widziałem jak kobiety wchodziły do lekarza z torbami. Byłem autentycznie zdziwiony bo myślałem że ten proceder już nie ma miejsca. Niestety nadal jest to praktykowane.
Drugi przykład to dotacje UE, ręką w górę kto dostał bez znajomości jakąś znaczną kwotę?
Na pewno mamy lepszą sytuacje niz na Ukrainie ale zjawisko
@Aquamen: Daj linka z dowodem na to, ze skitrane na sprzedąż.
@Zarzutkkake: różnica jest taka że rok temu nie mieli tyle artylerii przeciwlotniczej co teraz na zestrzeliwanie waszych kacapskich dronów
Niektórzy to są debile xD
@Aquamen: XDD da da sasza