Aktywne Wpisy

Greensy +198
Od czasu wypuszczenia "Epstein files", siedzę na reddicie dość sporo czasu by zrozumieć ile wątków jest w tym zbiorze danych, a także samemu sprawdzam źródła i czytam co ważniejsze maile.
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie
Ogromny zbiór danych o ludziach których większość z nas zna, ale z zupełnie innej strony.
Wchodzę dzisiaj na wykop by zobaczyć co na to polscy eksperci no i nie zawiodłem się.
Skupianie

fff112 +206
Czy dobrze rozmiem, że są tutaj ludzie który uważają, że krytykowanie tych kobiet to jest zło, nagonka i nie powinno się tego robić?
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein

@mirko_anonim: Tylko ogromną różnicą jest wychodzenie do ludzi a przebywanie z ludźmi. Jak wychodzisz do kina czy knajpy sam, albo jedziesz sam na wakacje to też wychodzisz do ludzi. Ale z nimi nie masz interakcji żadnych, oni są jak NPC.
Przynajmniej wychodząc DO LUDZI się pozbędziesz fobii społecznej, ale no znajomych czy laski raczej tak nie zdobędziesz :P
@Noonecares123: To na jakie zajęcia Ty wychodziłaś i kogo poznałaś? Ja mam wrażenie, że ludzie te porady dają ale sami ich nie stosują bo mają paczkę znajomych ze szkoły i tak samo tam poznanego męża xd
@Nowystaryziel: Dokładnie tak samo wszystkie kwestie biznesowe, krypto, programowanie - 90% tam to faceci, chyba na kółko szydełkowania albo pole dance by trzeba iść xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
────────────────────
Wyjść do ludzi- łatwo powiedzieć a czasami trudniej wykonać- chyba że lubisz być samotnym w tłumie. Dodatkowo z wiekiem uderza agepill, oraz pewne podwójne standardy społeczne.
Powiedzmy, że ktoś od najmłodszych lat był w szkole gnębiony przez swój wygląd,
Ja tam przerabiałem wszystkie warianty od akcji samotnych, po akcje z laską czy z ziomkiem / ziomkami i wszystko ma swój urok oraz plusy i minusy.
Na pewno niema się co alienować i jak masz opcje
@Nowystaryziel: Nie znam różowej która mijałaby jakiekolwiek pojęcie o motoryzacji. Te, które deklarują motoryzacje jako zainteresowania po prostu lubią robić sobie zdjęcia na tle ładnych aut
Musisz przekraczać próg:
- minimum atrakcyjności
- minimum normalnej osobowości / nie bycia autystykiem
Co już wyklucza połowę wykopków z tagu
@mirko_anonim: